Phoneix 发表于 2024-3-25 21:32:20

Jasmine投入,夠放,淫在骨子裏嘅姣閪,好撚正啊! 薦 火

食女為乜?簡單,為開心!女女最緊要投入,夠放,盡興!今日灏畲髲B食咗件Jasmine,諗起都流口水,身材爆晒燈,有波有蘿,一見面係咁挑逗我,主動又好玩。Jasmine幾靚女,開門見到已經比佢吸引住,入房唔使我郁手,佢已經好嬌嗲咁挨身挨細,摸我心口又撚我隻雀,兩隻眼好似識發電咁,又夠淫。

除衫時我已鳩硬難耐,沖時嗰時更加唔使講,差D射埋添,服侍我洗乾淨,又玩波推,又啜Lin,又夾腸,水中簫真係好撚正,擵打脷不停舔我支肉棒,啜旦旦,奶龜頭,含住嚟啜,深喉吹奏,真係暢快,最後幾吓真係感到忍唔住要禁停佢!

返上床,Jasmine已經成隻小淫娃咁,趴喺我則邊手口並用,由耳仔錫到落腳,舔吓啜吓,又咬吓我粒Lin,蘭花手不停玩耍我隻雀,R旦旦好似有電流咁好鬼過隱,我一摸佢隻蟹,嘩!濕晒,真係淫在骨子裏,扯到硬晒嘅細佬,再一次比佢個口喺度玩弄,環保深喉,好似想吸晒我D精咁,吹咗一陣又玩毒龍鑽,有幾吓比佢舔到我要夾實屁股,真係好撚High,挑情功夫真撚到痺,咁落去真係忍唔住,拿拿林上套入閘。

Jasmine好自動女上,插入去濕潤嘅桃源洞好撚正,比佢搖UN一陣之後,我感覺到佢洞碧喺度夾我細佬,收陰肌好強烈,配合埋佢嘅呻吟聲,立體聲享受,Feel到想出嘢,即刻轉返男上,Jasmine擘大對腳迎合我嘅抽插,上面呻吟聲,下面啪啪聲,中間細佬比佢隻蟹夾緊,High撚到我要爆!

**** Hidden Message *****

gsay008 发表于 2024-3-25 21:33:52

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

2804302032 发表于 2024-3-25 21:55:18

啥也不说了,楼主就是给力!

qing谜 发表于 2024-3-25 22:15:59

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

mmsn100 发表于 2024-3-25 22:37:44

12431 发表于 2024-3-25 22:57:46

啥也不说了,楼主就是给力!

小马13790418002 发表于 2024-3-25 23:19:28

果断MARK,前十有我必火!

广深莞VIP 发表于 2024-3-25 23:40:48

豪门小天 发表于 2024-3-26 00:09:16

xiaomei001818 发表于 2024-3-26 00:31:35

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: Jasmine投入,夠放,淫在骨子裏嘅姣閪,好撚正啊! 薦 火