開心的人 发表于 2024-3-27 20:08:46

真正超班按摩推拿抓龍筋高手,享受一流骨技。 薦 火

人到中年,去揾囡囡又唔一定要攪野嘅,香港地嘅天氣,令唔少人都好多濕氣,身重重之餘,仲不時周身骨痛,步入中年仲會有炎症呀,啲關節位又痛又無力,唉!唯有搵番位有料到嘅骨中聖手啦!

觀塘區有位骨中高手~晶晶,
之前都有搵過佢揼骨按摩踩背,知道佢確係大場出身嘅,而且有唔少按摩專材都係有跟佢學過野,名師出高徒,師父又點會唔勁呢?既然有功夫,就梗係唔會走寶啦,事關按得嘅囡囡唔太多,反而掛羊頭賣狗肉就有唔少,預約好,準時到達晶晶工作室,囡囡笑容滿面,談笑得體,同一般骨場一樣,先自行淨身,光脱脱包條毛巾,趴上骨床,晶晶開背準,力水夠,師傅級功力,雖然我唔受得力,仍然好享受,晶晶除咗按得,聊天吹水亦好一流,上天下去無所不談,輕輕鬆鬆,濕氣盡除,全無死力,呢啲咪叫大場出身紅牌囉。按完背,踩下背,幸好晶晶身輕如燕,踩得非常舒服也。
再轉身按前面,舒服好享受,間唔中碰吓細佬,按得舒服又有刺激,心有邪念,細佬越扯越嗨,晶晶笑笑口同小弟抓吓龍筋,嗰種飄然感覺,非親身一試不可,睇下晶晶娟好身材,細佬充血,呢一part,囡囡神之手,好有男高潮控制感覺,來來回回,上到頂峯又回歸平淡,正式水静河飛轉洪水奔流,爽都無朋友呀,來回天堂地獄與人間,起碼五六次才沖上雲霄,在頂點發射,深呼一口氣,晶晶才完成任務,值得一試的骨中高手,完。

**** Hidden Message *****

慕容公子 发表于 2024-3-27 20:12:32

不管你信不信,反正我是信了。

ppkart 发表于 2024-3-27 20:32:40

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

jia201888 发表于 2024-3-27 20:53:00

果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

蓝妹妹 发表于 2024-3-27 21:14:20

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

桑拿刘总 发表于 2024-3-27 21:35:24

啥也不说了,楼主就是给力!

深圳刘总 发表于 2024-3-27 21:57:56

膜拜神贴,后面的请保持队形~

深圳李哥 发表于 2024-3-27 22:18:40

不管你信不信,反正我是信了。

qing谜 发表于 2024-3-27 22:38:41

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

uuyyww345 发表于 2024-3-27 22:59:32

膜拜神贴,后面的请保持队形~
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 真正超班按摩推拿抓龍筋高手,享受一流骨技。 薦 火