浦风 发表于 2024-3-27 20:13:37

靚股超級幼腰走肥,足以令人噴血 明星氣質電力十足,唔食真係對唔住自己

我隻手都未閒住揸揸波仔,佢又挽住我一齊去洗白白,冇乜特別唔緊要,同佢傾下計仔好有女朋友感覺,錫下LIN,之後慢慢錫落細佬吹吹功又 OK喎,期間有眼神交流!! 我又錫下佢揸下佢39D巨乳,錫到佢好HI話想要肯定唔制叫佢吹簫吹多陣,吹時又有深喉又有啜又有含又有奶,好舒服吹到細佬都硬曬!沖涼都幾細心洗齊全 身!

乾身上床啜lin, 瀨袋, 含蕉蕉, 仲主動69. 吹得好狼死, 含住係咁fing, 係咁吹, 大腦始終唸另外D嘢冇咁易派貨. 由得佢吹,轉龜頭吹時總會用佢對淫眼望住你吹用眼神挑逗你···吹咗十幾分鐘我就叫佢上套魔下佢下面已經濕嗮喇!系天然水總係好多水添。

上套, 先女上, 小窄下, 佢真係當左我係馬, 係咁騎, 大大力咁騎. 由於有波路, 所以巧巧觀感, 之後男上, 雙腳放係我肩膀上,大大力咁入, 拉住雙手, 波波又浪浪. 都重未出野, 為有再轉post, 係咁推車, 終於推爆左佢見我身水身汗, 囉紙巾幫我末汗, 又叫我訓係到休息下. 好有gff 囉. 攬住佢休息一陣,可以大大車輪,索爆2仟索爆43乳波霸服務一流掂

**** Hidden Message *****

纳维斯桑拿酒店 发表于 2024-3-27 20:13:44

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

slmtly 发表于 2024-3-27 20:34:00

啥也不说了,楼主就是给力!

阿星13580798176 发表于 2024-3-27 20:54:08

果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

rayabbie 发表于 2024-3-27 21:14:16

果断MARK,前十有我必火!

kevin0426 发表于 2024-3-27 21:34:32

哥顶的不是帖子,是寂寞!

15070633105 发表于 2024-3-27 21:56:32

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

ppkart 发表于 2024-3-27 22:18:06

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

gsay008 发表于 2024-3-27 22:39:08

膜拜神贴,后面的请保持队形~

孤心浪客 发表于 2024-3-27 23:03:04

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 靚股超級幼腰走肥,足以令人噴血 明星氣質電力十足,唔食真係對唔住自己