Phoneix 发表于 2024-4-1 20:09:25

E級之選,狐狸級服務

樣一定唔差,但未到好靚,順眼的
耐看型
身材 屬 E級之選 真人瘦好多
只是微肉,但都算走肥 但對奶勁好渣手又軟又滑手,手感超掂。

開門入去已經主動車埋嚟,我鐘意佢太主動,我直接抱起佢來個“火車便當式”濕吻,車到上床邊已經忍唔住除佢衫、渣渣手錫錫波,搞左一輪後,
慢慢幫我除衫,呢一刻好溫柔。
要熱情又得、要溫柔又得!!得左。

P0-P2:洗、上皂、沖 服務好
吹奏節奏屬於快、深入地吹,專業演奏家,食鮑夠水多 絕無異味。

P3:上袋女上時用E級點對點,好撚過隱
主動要求換動作,狗仔式落地狗仔去到廁所對住鏡 齊齊練習誘人姿勢,
佢好享受時我又享受,最後轉身抱佢坐上面盆位車住推到爆,事後攬住一陣齊齊洗白白豬。
呢個價 必食之選 胸奴緊加唔好走寶

**** Hidden Message *****

正版咸鱼佬 发表于 2024-4-1 20:20:36

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

小雅123 发表于 2024-4-1 20:51:13

果断MARK,前十有我必火!

xixi51 发表于 2024-4-1 21:12:33

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

supercyf 发表于 2024-4-1 21:33:52

不管你信不信,反正我是信了。

ahao8346 发表于 2024-4-1 21:53:56

果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

郝晓琳 发表于 2024-4-1 22:14:12

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

丽都休闲会所 发表于 2024-4-1 22:37:15

zixi2331400 发表于 2024-4-1 22:58:31

果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

淡淡的歌 发表于 2024-4-1 23:23:05

页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: E級之選,狐狸級服務