浦风 发表于 2024-4-6 19:36:32

姣底超淫,神級調情高手大車級車牌順得人,性爱高手服務高手,唔食走宝!

鎖定目標就去找2仟人奶顔射BB波霸 捐精啦,眼見佢深深事業線,令麻甩佬我心動,沖涼時用大波幫我上擦擦、下擦擦,又來大波煎腸,緊接水簫,令我心身興奮。乾身上床,由我頸鍚到大脾內側,奶完又錫,錫完又奶,仲洗埋袋底,全身漫遊做得好足,全程無偷懶,抵讚!環保吹奏,深喉不斷,高超口技,有d頂唔撚順喇,小弟唔再忍,即帶套開波,女上時騎到碧波盪漾,到中段男上抽插,下下隊到入子宮,最後老漢推車,全程啪啪聲,開恆turbo插多百幾吓,爆精收工。小弟對大波特別有性趣,約好上去開門就俾Winnie對車頭燈吸引住,令人流晒鼻血,除衫然後就入浴室沖涼,沖完沫乾身上床揼骨先,佢好俾心機同我由頭按到落去,穴位準力度又夠,慢慢按摩全身,之後開始BM全身由上至下,身貼身感覺一流,真係爽死。我雙手當然不離佢對大波喇,最後也不敵佢呢招Body

Massage忍唔住要盡情爆發,正到爆!事後再幫我細心清潔, 沖身後就交底家用,后生大波靓女20几岁嗲姣淫值得返食,掂!

**** Hidden Message *****

万事发888 发表于 2024-4-6 19:39:55

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

丽丽 发表于 2024-4-6 20:03:35

不错,又占了一个沙发!

cnyunxi 发表于 2024-4-6 20:23:38

啥也不说了,楼主就是给力!

皇家国际 发表于 2024-4-6 20:45:42

膜拜神贴,后面的请保持队形~

倩儿 发表于 2024-4-6 21:11:07

suofenglove 发表于 2024-4-6 21:41:11

果断MARK,前十有我必火!

ppkart 发表于 2024-4-6 22:16:39

洋妞西门庆 发表于 2024-4-6 22:37:28

果断MARK,前十有我必火!

枫飞羽 发表于 2024-4-6 22:58:18

膜拜神贴,后面的请保持队形~
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 姣底超淫,神級調情高手大車級車牌順得人,性爱高手服務高手,唔食走宝!