浦风 发表于 2024-4-6 19:43:54

38D巨乳丹丹仲比啜奶頭,絕對係少有的享受,鐘意玩波的師兄唔好走寶啦

好在今次去太子比我撞到件有HG質素;但又只係一半價錢嘅38D巨乳丹丹,真係食到心都笑埋出呢,38D巨乳丹丹不禁令我眼前一亮,除咗身材火辣外,樣靚、大波、美腿、靚股,仲有份清純氣質,服務更加係掂到加零一,沖涼時好細心,對手好柔軟,幫我洗鳩,波推夾腸,一啖含實我條硬鳩,水中簫,舌頭靈活,比佢攪到舒服無比,返上床,我瞓底,佢坐我身邊,望住我好似同我講,好戲在後頭,佢條脷真係利害,成條蛇咁游走我全身,咀仔啜我兩粒乳頭,隻手R住我袋袋,D快感一浪接一浪,我都不甘示弱,你來我往,揸波捽乳頭,摸吓佢隻蟹,嘩!濕晒,佢堅多水,哩個時喉佢己揸住我條鳩,奶完就全條含晒,深喉再深喉,哩D先至係吹簫,好功夫,自問小D定力都己攑白旗投降。唔理咁多,即刻笠袋,男上時,見佢個西已經濕撚晒,我就忍唔住舔吹啜挖下,有d溫暖西水不斷湧出黎,男上9

vipsn88 发表于 2024-4-6 19:48:45

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

战狼深圳专区 发表于 2024-4-6 20:11:00

啥也不说了,楼主就是给力!

小林521 发表于 2024-4-6 20:32:17

深圳李哥 发表于 2024-4-6 20:57:01

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

fuqi 发表于 2024-4-6 21:20:21

哥顶的不是帖子,是寂寞!

15070633105 发表于 2024-4-6 21:43:18

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

深圳约会 发表于 2024-4-6 22:14:24

不错,又占了一个沙发!

郝晓琳 发表于 2024-4-6 22:34:40

不管你信不信,反正我是信了。

ahao8346 发表于 2024-4-6 22:55:00

页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 38D巨乳丹丹仲比啜奶頭,絕對係少有的享受,鐘意玩波的師兄唔好走寶啦