浦风 发表于 2024-4-7 19:04:43

晴晴相頭好岩我,身材又勁,唔好睇佢靚女, 按摩好有功架,幾識調情會識氹下人

探之前已經同講我好受力,佢話無問題,估唔到靚女 都咁按得,又好力水,絕對唔係摸骨,仲要都幾中穴 位,比佢大力金剛指又撻又鋤真係享受,當然係你要 受到力啦。推油手法好柔軟,柔中帶剛力度啱啱好, 唔洗好耐我個人崩緊嘅肌肉都可以變得放鬆,呢種感 覺真係好爽。

按完開始波推,對波夠大好好質感,所以推得好舒 服,但推左唔係好耐我就忍唔到要反身,見到佢對D 奶,事業心好強,仲要好滑,仲聞到佢身體上發出既 香味,就捉住佢黎食,啜啜搓搓玩到唔想停,之後同 佢調下情,考牌考到中大車,個咀就好好錫,佢係我 身上四圍亂抄,啜lin又chok JJ,我又摔下妹妹,摔 摔下就有水出,繼續大車,佢坐上去磨J,用妹妹掃 JJ,補鈣同車車交替,磨到佢間中發出d呻吟聲,激 情度極高,佢手法溫柔,車住比佢打爆,爽到癲。

埋單:700

後感:晴晴相頭好岩我,身材又勁,唔好睇佢靚女, 按摩好有功架,幾識調情會識氹下人,700蚊真係抵 玩到極,晴晴暗示可以解鎖,所以必定會番食。

**** Hidden Message *****

gssasd 发表于 2024-4-7 19:05:23

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

经理7785 发表于 2024-4-7 19:26:15

不错,又占了一个沙发!

李哥123 发表于 2024-4-7 19:46:53

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

cnyunxi 发表于 2024-4-7 20:06:58

不错,又占了一个沙发!

imm134 发表于 2024-4-7 20:27:07

果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

小马13790418002 发表于 2024-4-7 20:51:44

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

战狼小明 发表于 2024-4-7 21:12:37

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

nyqs 发表于 2024-4-7 21:32:55

果断MARK,前十有我必火!

SZ广州 发表于 2024-4-7 21:53:11

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 晴晴相頭好岩我,身材又勁,唔好睇佢靚女, 按摩好有功架,幾識調情會識氹下人