hs203 发表于 2024-4-8 21:01:49

真人騷口爆N次400含吹奶做樣樣掂,45分鐘內口爆N次只收400蚊

皇天不負有心人,終於睇見深水埗區真人騷口爆N次400嘅廣告重開啦,因為食過佢嘅師兄們都大讚佢服務又多又好,昨日專杖ラ_深水埗搵佢出火。撳鐘見真人騷口爆N次400容光煥發好靚女,笑容滿面狀態top fit,面尖尖眼大大,身材好fit好正,有波有籮,腰幼加白滑長腿,完全係我心中女神形象更上一層樓。聊聊天便入去沖涼,細心侍浴,波推少不了,好戲來了,冰火水簫,冷溫水交替含鳩,未算勁,李斯得林,冰藍簫,嗰種簿荷刺激真係爽到暈,佢條摩打脷不停掃我龜頭,又奶我支掍,睇佢個樣想食咗我咁,真係淫蕩!真人騷口爆N次400就騎住我全身漫遊,從耳到頸,奶啜乳頭,三角位洗袋底,吞吐波子,環保吹奏,深喉,錫鳩頭時果副深情既眼神,勁有女友感覺忍唔住先來來個女上,激烈扭動腰部,瘋狂猛騎,小穴好濕好暖,緊窄程度;真係非筆墨所能形容,再轉一招我扶住佢條幼小腰,前推猛進,屌到囡囡瘋狂大叫,一輪狂轟猛炸,西水狂流,拉士一招老漢推車,從後捉實對奶狂屌,啪啪聲混合西水聲,推到好高漲,真人騷口爆N次400亦反應強烈,係咁反屌我,一輪急攻猛撞後,我地大家都開心到震晒!真人騷口爆N次400質素咁好,做HG都要排隊預約啦,趁未算爆紅,幾大要執多幾次先。

**** Hidden Message *****

美女经理小花 发表于 2024-4-8 21:03:23

不错,又占了一个沙发!

talk! 发表于 2024-4-8 21:26:53

不错,又占了一个沙发!

李哥123 发表于 2024-4-8 21:48:51

果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

gssasd 发表于 2024-4-8 22:11:48

膜拜神贴,后面的请保持队形~

冰冷的板凳 发表于 2024-4-8 22:32:09

果断MARK,前十有我必火!

淡水阿辉 发表于 2024-4-8 22:53:25

膜拜神贴,后面的请保持队形~

ppkart 发表于 2024-4-8 23:13:54

果断MARK,前十有我必火!

小龙哥 发表于 2024-4-8 23:34:40

哥顶的不是帖子,是寂寞!

nxbbs 发表于 2024-4-8 23:55:25

啥也不说了,楼主就是给力!
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 真人騷口爆N次400含吹奶做樣樣掂,45分鐘內口爆N次只收400蚊