Phoneix 发表于 2024-4-9 21:21:39

無套激射情人嘅服務真係無得頂,一線靚鮑磨棍,鳩硬回味之作

洗咗兩轉至入無套激射情人閘,佢合晒我眼緣,今次細佬有福了。無套激射情人白白淨,瓜子面靚女,成個明星咁,心口仲好有睇頭,加埋條纖腰同美腿,絕對令我塔晒糖,入到房就互摸,無套激射情人皮膚好細嫩,滑到線手,大波配上粉紅乳暈細乳頭,輕輕逗下已經有晒反應,洗白白時幫我波推,夾腸,加上水中簫,吹到雪雪聲,確係正到爆,搞到我興烚烚至返上床,床上服務,舌功相當犀利,伸出神脷就將我由上身至下身啜個痛快,爽到打冷震,喺床上慢慢嘆,無套激射情人熱情主動,不停啜我兩粒乳頭,摩打脷漫遊全身,爽撚死,AV式環保吹,唔係博命吹,係吹吹下先加快節奏, 而且有深喉,有眼神交流,用舌尖係龜頭打轉,正撚到爆精,細佬硬撚晒,即換六九互舐,啜到佢隻鮑魚濕晒水,點起晒大家嘅慾火,先來無套進入,瘋狂策騎起嚟,搖擺搖盪高級騎術,如果有囡囡騎師排行榜,無套激射情人屬於專業選手,再轉由我進攻,玉洞狹窄,西水不斷流出,感覺良好,攻到佢大叫救命,拉士一招老漢推車,從後捉實對奶狂屌,啪啪聲混合西水聲,推到好高漲,無套激射情人亦反應強烈,係咁反屌我,實在太激烈啦,冇耐我亦無套發射升空,爽撚死哥哥了。至今仍然回味無窮。無套激射情人唔單止睇得,床上亦好屌得,得閒要再享受吓無套升空先得。

**** Hidden Message *****

阿华 发表于 2024-4-9 21:21:44

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

小爽 发表于 2024-4-9 21:42:37

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

niaoshu6 发表于 2024-4-9 22:05:34

不错,又占了一个沙发!

aaer 发表于 2024-4-9 22:28:47

果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

ziyan2331400 发表于 2024-4-9 22:49:33

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

安琪 发表于 2024-4-9 23:11:41

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

郝晓琳 发表于 2024-4-9 23:33:34

不管你信不信,反正我是信了。

小林林1 发表于 2024-4-9 23:54:29

不管你信不信,反正我是信了。

晴儿 发表于 2024-4-10 00:15:13

哥顶的不是帖子,是寂寞!
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 無套激射情人嘅服務真係無得頂,一線靚鮑磨棍,鳩硬回味之作