hs203 发表于 2024-4-11 20:42:19

黑絲美腿靚女長腿馨文服務超一流,神級蕭藝,推車也好配合,勁有女朋友嘅

臉尖尖,一把長秀髮,非常標緻,真正的甜美可人兒,好有鄰家嘅女孩感覺,36D大乳牛,漲扑扑,愛波之人絕對無嘢好講,加上眼大大水汪汪,好精靈充滿電力,電到我暈得一陣陣。大家一開始有講有笑,好主動除我衫,我都幫佢除,大家摸來摸去,長腿馨文主動同我脫得光光,搓兩吓波就去洗鳩,搽D沐浴露後就前後波推,大波煎腸,吹奏一曲水中簫,簫聲雪雪聲,非常悅耳,阿女施展渾身解數,由頭錫到落細佬度,然後手口並用進行刺激,環保吹簫,啜鳩頭瀨鳩根,深喉不斷,淫眼望多兩眼,差D就畀佢電暈,可想而知其電力有幾強,上套先來個女上搖得好落力,長腿馨文激情投入,起勢自模,妹妹緊窄,夾到我有氣無掟透,係時候玩番轉男上疾速勁衝刺,吊到佢自然水不斷湧出,仲轉身對住塊鏡;企喺長腿馨文後面抽插啦,白滑大蘿友好好推,加上佢D嬌嗲呻吟聲,聽到我如痴如醉,加倍力度向前推進,盡插一輪後先推爆,精液射清,爽撚到爆,長腿馨文好似女朋友咁,想唔番食都幾難。

**** Hidden Message *****

jige0002 发表于 2024-4-11 20:43:35

啥也不说了,楼主就是给力!

深圳莞式一条龙 发表于 2024-4-11 21:08:39

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

糖糖 发表于 2024-4-11 21:32:19

哥顶的不是帖子,是寂寞!

靠谱 发表于 2024-4-11 21:54:15

阿德 发表于 2024-4-11 22:17:26

果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

广深俱乐部 发表于 2024-4-11 22:38:43

啥也不说了,楼主就是给力!

大灰狼和小绵羊 发表于 2024-4-11 23:00:31

不管你信不信,反正我是信了。

大熊123 发表于 2024-4-11 23:22:16

15015138369 发表于 2024-4-11 23:44:31

果断MARK,前十有我必火!
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 黑絲美腿靚女長腿馨文服務超一流,神級蕭藝,推車也好配合,勁有女朋友嘅