開心的人 发表于 2024-4-17 21:15:58

走腩走肥索爆,瓜子臉,大眼水靈,天生含撚吹簫咀,正!夠淫够豪,水啸,独龙

佢為我舖好床想知揼得好唔好,起手就知白嫩️索爆巨无霸口爆皇開背有力,手法正宗,佢的陰柔勁按到我的穴位好舒服,對於我這個長期肩頸痛來講,絕對係受落,唔係每個技師都做到這種功力,囡囡就唔同有正統學過,再加上多年經臨床經驗,因應每個客唔同嘅要求,大力按壓,輕推鬆根,大師級手勢估唔到只收咁嘅價錢,物超所值,背脊同腰都鬆晒後,仲會按手腳,真係由項到腳都舒服晒。

跟住落油推背,R patpat,掐下條大脾筋,又掃吓屎怱罅,輕力按吓春袋,連續幾吓刺激令到我開始有feel,就加強攻勢,溫柔嘅玉手不停在敏感部位遊走,林霖Pink Lin好揸手,最終不敵佢係床上捉住我對手放係佢對波上,一手揸對波一手摸佢小腿,佢好好反應輕輕發出呻吟,來個錫lin,錫全身,啜袋邊,呢part正正正,R pat pat,R袋袋好正,有過電既感覺,高級環保吹奏又瀨又啜又含又吸又深喉,吹功超得。

囡囡條利好似摩打咁,飢渴的眼望望,然後上袋,男上鳩插下面好鬼窄又多水,佢隻鮑都已經令到我舔舔脷,好鬼high,我都用九溡簧顓罾璨澹帜虂诙镟锷衔掖陙诓úǎ么螅瑏趗n落黎我用力頂,頂到拍拍聲,揸住波黎吊到好High,我向上反隊,細佬隊入好易到頂,最後都係推車狗仔式吊,大大力咁推到入嗮再捏住陀地 木子對波出野,總結:青春少女後生索爆️索爆巨无霸口爆皇,服務莞式又超級掂,姣到出曬汁,港式皇帝式般享受服務,值得翻食。

**** Hidden Message *****

niaoshu6 发表于 2024-4-17 21:18:15

啥也不说了,楼主就是给力!

LTHjia2018 发表于 2024-4-17 21:38:26

哥顶的不是帖子,是寂寞!

美惠子 发表于 2024-4-17 21:58:30

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

my9449 发表于 2024-4-17 22:19:34

果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

老班长 发表于 2024-4-17 22:41:42

爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

广深专线鸡地 发表于 2024-4-17 23:02:02

不错,又占了一个沙发!

suofenglove 发表于 2024-4-17 23:23:30

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

kobo911 发表于 2024-4-17 23:43:32

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

丽都休闲会所 发表于 2024-4-18 00:04:30

果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 走腩走肥索爆,瓜子臉,大眼水靈,天生含撚吹簫咀,正!夠淫够豪,水啸,独龙