hs203 发表于 2024-4-21 20:34:33

新鮮滾熱辣靚女技師米伊,有質素有服務、正呀 薦

睇下d師兄話荃灣川龍街5-7號有咩好野介紹先,個個師兄幫襯完呢个技師都贊不絕口,個個師兄都好滿意話d技師手骨好又好玩。於是我點會錯過呢,先打電話去約好先,準時去到,第一次過來,開門見到米伊人好靚,笑起嚟好甜,係我鐘意的類型,見我眼金金望住佢,主動過來拖我隻手,入到房即刻除衫同米伊沖涼,點知未入沖涼房米伊已經手多多感覺到佢已經抑壓不住她內心果種對性既渴望,大家互相捽慶,捽到有火米伊就幫我除衫去鴛鴦戲水,水中波推,搞到我心花怒放,夾腸磨棍, 一口含撚實碌野,冷暖交加,冰火水中簫、大波夾腸仔、有波夾腸真係好爽,米伊絕無偷懶,勁有衝動將佢就地正法。之後米伊叫我訓上骨床,米伊著條熱褲仔同背心仔就幫我dup骨好迷人 ,落手開背,手勢得,由頸,肩,背,腰,以至手腳都按足,按得舒服,穴位準力度柔,按到酸緊位置,佢會主動加力,揼到成身輕鬆曬,有大場技師嘅手勢,落油幫我推背,從上身推到落下身,絕對唔求其幫你按,推到全身輕鬆,敷埋熱毛巾,服務好周到。揼完米伊用條利係我身上每一寸敏感位置上游走,米伊除左用條利,雙手又不斷輕撫我兩個旦旦,之後開始將我成支肉腸吞入口,再由龜頭開始,舌尖好似摩打咁係周圍打圈。做齊前奏上套米伊先黎女上,當細佬插入之際,感覺到妹妹好緊窄濕潤,米伊有騎師牌係咁UN左幾十吓,好好砌又好多水,即轉姿勢,反轉米伊後面入,屎忽曉起好好推,推到啪啪聲,米伊的淫蕩叫床聲合上眼巳越叫越大聲,最後再轉男上用力插米伊,插左幾十吓用盡全力插米伊個窄洞,小弟實在忍唔住被米伊個窄洞夾爆左,爽到腳仔都軟埋。大家互抱休息,事後煙,再冲凉被家用走人,總括米伊熱情又主動,細細粒又好屌,樣貌清秀皮膚白净,好笑容健談服務頂級,呢件真係好野,值得一試。

**** Hidden Message *****

nxbbs 发表于 2024-4-21 20:34:34

果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

svip161616 发表于 2024-4-21 20:55:00

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

ks8822 发表于 2024-4-21 21:17:12

万事发888 发表于 2024-4-21 21:37:22

果断MARK,前十有我必火!

18770688911 发表于 2024-4-21 21:57:34

果断MARK,前十有我必火!

辉仔 发表于 2024-4-21 22:18:26

不管你信不信,反正我是信了。

极品凉茶 发表于 2024-4-21 22:40:34

不管你信不信,反正我是信了。

bwyy2012 发表于 2024-4-21 23:01:10

hack119 发表于 2024-4-21 23:24:40

页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 新鮮滾熱辣靚女技師米伊,有質素有服務、正呀 薦