浦风 发表于 2024-5-8 21:35:15

新女銷魂口爆王淫娃AV式環保吹,橫吹直笛,大波夾腸,聽教聽話,百分百女朋友feel

事先預約好絕色竹星妹銷魂口爆王,準時去到,開門見面,熱情風騷迎接,笑容淫淫哋好殷勤招呼,氣質豔女,身材走肥纖腰,展現一對42吋白滑修長美腿,無論前睇後睇都一樣咁誘人,令人想入非非,我即刻拎出私火嘢比佢睇,佢好似Girlfriend 咁對我體貼入微,大家好興奮咁攬攬錫錫,攬住邊傾邊抽水,爽到佢飄飄然咁幫我除衫除褲一齊去沖涼,前後洗擦得一乾二淨,BM到硬一硬,爽能到我差啲嗌出來,沖洗完上床按摩推油,大場技師手法,手勢正宗,穴位好準,力度恰到好處,由上身按到下身,按到邊度就邊度舒服,過程絕無偷懶,香薰推油好得喔,照顧我全身上下每個酸緊嘅位置,真係舒服到爭D訓咗,爽到我精神暢快無比,銷魂口爆王成個淫娃咁爬上黎,用摩打脷錫暈我全身敏感位,奶袋袋啜蛋蛋,感覺好正,佢對我細佬真係愛護有加,吹奏起美妙癡迷嘅銷魂曲,直笛橫簫,自動波下下深喉著,不停用脷尖刺激鳩頭裂痕,好落力吹到出曬聲,吹功真係好勁,爽死!細佬硬到頂唔順,叫停帶套埋牙,先玩觀音坐蓮,狂野扭動蛇腰引鳩入洞,騎術一流,騎住我瘋狂上下un,天然穴水源源不斷湧緊出黎,滋潤著細佬,不換花式,配合度高,大家都喘曬氣,高潮連連,屌到佢欲死欲仙水流不息,最後男上位置,入直路加速,托住美腿插到爆,爽到暈!

**** Hidden Message *****

AxiaomaB 发表于 2024-5-8 21:41:43

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

Axiaoma6 发表于 2024-5-8 22:02:06

不管你信不信,反正我是信了。

denglan 发表于 2024-5-8 22:07:17

膜拜神贴,后面的请保持队形~

广深莞直选 发表于 2024-5-8 22:28:42

果断MARK,前十有我必火!

zh183009 发表于 2024-5-8 22:49:40

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

豪门陈冠希 发表于 2024-5-8 23:11:23

果断MARK,前十有我必火!

淡水阿辉 发表于 2024-5-8 23:31:52

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

bbt555123 发表于 2024-5-8 23:52:05

啥也不说了,楼主就是给力!

丹丹女神 发表于 2024-5-9 00:12:11

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 新女銷魂口爆王淫娃AV式環保吹,橫吹直笛,大波夾腸,聽教聽話,百分百女朋友feel