mo_16 发表于 2013-4-2 00:56:27

HY花园酒店食完708

話說上個禮拜食完新女503之後,俾我見到708,即刻記低號碼,因為佢系我杯茶.過了幾日就去試佢。

個日打俾經理留牌,經理話佢上緊鐘喎,個半小時后才落鐘,沒辦法。唯有食完野,養足精力,再過去。

上到去燈火通明冇問題啦,正常營業,入房冇耐708就入嚟喇。女女個樣OK幾靚,中等高度,最緊要
係大波,仲係唔墮嘅,勁彈手,開波女女一路同我吹,我就一路玩波,吹到咁上下,我就叫佢瞓低
等我同佢做服務,一錫對波佢就呻吟,一瀨對lin佢就震,好有反應,瀨咗對波好耐,條女都震咗唔
少次,然後試吓隻鮑,瀨瀨吓女女竟然指住其中一個位置叫我出力瀨喎,佢話呢個位會好快有高潮
,我更係聽話啦,瀨到佢叫我快啲入嚟,經過一輪攻擊,第1Q搞掂。

ISO做完後女女幫我吹起咗,先女上,插咗一陣仆街突然軟咗,女女醒目即刻播4仔俾我睇,唔使2
分鐘細佬醒番,男上攻擊,插咗好耐,條女叫到好似AV咁,好滿足完成第2Q,埋單620人仔。

出黎同經理吹佐水按排車走人.
總結得708,熱情,主動,夠騷.可以返卓。鹏少噶QQ群系
128968107 加距验证“爱桑拿” 距噶电话系13751299512 鹏少

mo_16 发表于 2013-4-2 01:00:09

顶.支持,路过!

mo_16 发表于 2013-4-2 01:07:07

不错啊! 一个字牛啊!

mo_16 发表于 2013-4-2 01:14:04

谢谢分享!!

mo_16 发表于 2013-4-2 01:21:06

我也想了解,请大家都说说

mo_16 发表于 2013-4-2 01:28:01

确实值得好好看看,顶先

mo_16 发表于 2013-4-2 01:35:02

真是好东西,顶啊!