bhtjct 发表于 2014-4-30 23:40:52

有图有真相!

szqxkaikai 发表于 2014-5-1 09:27:42

著音乐嘅起手,首先嚟咗段艳舞,嗰蛇腰妞嘅,我嗰JJ当时就快冒火咗,更刺激嘅喺后便,我还喺冧中,只见佢往前饿虎铺食,就把我压喺咗下面,则便脱我嘅衫,则便亲我嘅耳仔,嗰滋味,真难受啊,唔阵间,2个人都光光嘅,先喺床上KB咗一次,嗰幼滑嘅舌头,丝滑嘅好纳,然之后到水床服务,最爽嘅定系用舌头,拨弄我嘅花心,奇妙之处,冇法用语言形容,到正戏咗,事关本人经验丰富,觉得定系先嚟招观音坐莲啩,呵呵,事关微醉,所以想缓解下体力,唔阵间,JS就娇躯喘喘,本L又试起手心赤咗,同情心作怪,于系乎,提枪上阵,先嚟个后入式,嗰屎窟白嘅,越嚟越有兴致,1,2,3,4。换个姿势,MM躺著,双脚般开,又试系一阵猛烈嘅活塞运动,收屘干脆把JS抱起嚟,交出咗子孙万代,收屘著好衫,呢匀可能系事关饮咗点酒嘅缘故,干咗3次,JS收屘都流水咗,我自信又试

1315494271 发表于 2014-5-1 11:17:49

kk258 发表于 2014-5-1 11:25:52

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

w391211527 发表于 2014-5-1 14:18:40

chuchaizhong 发表于 2014-5-1 15:50:36

henxiangquganyipao

taeyang603 发表于 2014-5-1 18:33:39

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

user008 发表于 2014-5-1 19:33:47

这个貌似不错 :victory:

小飞侠路飞 发表于 2014-5-2 15:59:07

gggggggggggggg

502502502502 发表于 2014-5-2 16:05:55

和哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈和
页: 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 [63] 64 65 66 67 68 69 70 71 72
查看完整版本: 大炮对射淡水天耀 爽爽爽