wjx79979 发表于 2014-11-1 08:35:09

超跌钱报告 港富136! 136! 100! 100!

寻日同fd諗住过去出下火轻鬆下 点知入左间黑间 加call左个136
成单野真系好on9 当我冲完个凉 諗住入房既时间 已经见到136在门口等紧我仲叫我快d啦快d啦
开头我都觉得冇羊野 无為意恶梦要开始了 入到房唔到1分钟女女就话要出去拎野 我心諗 下咁快出去拎野
好赶时间羊? 转个头唔够1,2分鐘就入番黎开始帮我打飞机 期间条女 不停咁叫我快D啦 做羊仲唔出 开始表现得唔耐烦;
我紧系顶唔顺佢果个急速摩打手啦 最后都出晒 成个过程都唔够半小时 ching可能有个疑问 点解条女要咁捻赶呢?
事源是我call左136啦 第1次call佢唔算系熟客 原来系我之前都有一个大陆老call左佢 仲要一早到左 果个136因為唔想上佢鐘所以
就由个大陆老等左1个鐘 果时我先黎 佢就话要上我鐘先 果时我都羊都唔知就上鐘 跟住可能个大陆老向经理投訢 话等得耐
条136就好捻急咁ko左我 就同我讲佢有个call鐘等左佢成个鐘 佢觉得唔好意思所以依家要走 但我only上左半个鐘... 个136就走左去*
要去上个大陆老鐘 136仲要同我讲话我可以等佢 上完个大陆老鐘之后再番黎补番鐘比我 条女叫到我实信佢
之后我等左136 1个多小时 佢出到黎第1句同我讲:唔好意思呀 我陪唔到你啦 你已经落左钟 我静系可以企系门口 陪下你 一有经济叫我上鐘我就要走:
我话:下 但我个鐘其实未完架wo 个on9 136就话咁都冇办法 佢已经帮我call左落鐘 真系o捻晒
我唔明既就系我同个大陆老都系call鐘 点解我上得果半个鐘 大陆老就足鐘呢? 香港人好虾D? 个136仲要讲到我有错咁 话做羊要计时计得咁足? 都出左野啦咁讲
我就想讲如果上大陆打飞机得半个鐘 咁我点解要上大陆 我系香港开大唔捻好? 都系半个钟 又有得屌埋 又唔使浪费车钱 做羊要上去先?真系要请各ching评下理
仲有个no.100都系咁上下 要去港富 同埋諗住试136同100既ching 三思!!!

my9449 发表于 2014-11-1 08:35:27

师兄重唔投诉呀,要比$㗎,做得半个鐘咪比一半咯

dkjzzhongguo 发表于 2014-12-7 22:42:55

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

umjjyyhaobuhao 发表于 2014-12-11 09:36:52

你自己傻hi.姐,甘都置?

yuanzehui 发表于 2015-6-19 05:00:19

傻HI香港佬.

ly179 发表于 2015-6-19 16:28:47

正一傻西港灿,一西还有一西傻。。。。。。。。。。。

小倫子 发表于 2015-12-20 13:28:51

七頭你好!上到去睇人吧,不七便口内爆槳羅,我也是港人

小倫子 发表于 2015-12-20 13:30:39

我去了不下拾次吧yuanzehui

小倫子 发表于 2015-12-20 13:32:14

吹爆最少30分鐘這個一定那,你不是這樣七嘛

小倫子 发表于 2015-12-20 13:32:16

吹爆最少30分鐘這個一定那,你不是這樣七嘛
页: [1] 2
查看完整版本: 超跌钱报告 港富136! 136! 100! 100!