爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

超跌钱报告 港富136! 136! 100! 100!

wjx79979 发表于 2014-11-1 08:35:09 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

马上注册登录,可以查看更多桑拿技师图片哦.

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
寻日同fd諗住过去出下火轻鬆下 点知入左间黑间 加call左个136
成单野真系好on9 当我冲完个凉 諗住入房既时间 已经见到136在门口等紧我仲叫我快d啦快d啦
开头我都觉得冇羊野 无為意恶梦要开始了 入到房唔到1分钟女女就话要出去拎野 我心諗 下咁快出去拎野
好赶时间羊? 转个头唔够1,2分鐘就入番黎开始帮我打飞机 期间条女 不停咁叫我快D啦 做羊仲唔出 开始表现得唔耐烦;
我紧系顶唔顺佢果个急速摩打手啦 最后都出晒 成个过程都唔够半小时 ching可能有个疑问 点解条女要咁捻赶呢?
事源是我call左136啦 第1次call佢唔算系熟客 原来系我之前都有一个大陆老call左佢 仲要一早到左 果个136因為唔想上佢鐘所以
就由个大陆老等左1个鐘 果时我先黎 佢就话要上我鐘先 果时我都羊都唔知就上鐘 跟住可能个大陆老向经理投訢 话等得耐
条136就好捻急咁ko左我 就同我讲佢有个call鐘等左佢成个鐘 佢觉得唔好意思所以依家要走 但我only上左半个鐘... 个136就走左去*
要去上个大陆老鐘 136仲要同我讲话我可以等佢 上完个大陆老鐘之后再番黎补番鐘比我 条女叫到我实信佢
之后我等左136 1个多小时 佢出到黎第1句同我讲:唔好意思呀 我陪唔到你啦 你已经落左钟 我静系可以企系门口 陪下你 一有经济叫我上鐘我就要走:
我话:下 但我个鐘其实未完架wo 个on9 136就话咁都冇办法 佢已经帮我call左落鐘 真系o捻晒  
我唔明既就系我同个大陆老都系call鐘 点解我上得果半个鐘 大陆老就足鐘呢? 香港人好虾D? 个136仲要讲到我有错咁 话做羊要计时计得咁足? 都出左野啦咁讲
我就想讲如果上大陆打飞机得半个鐘 咁我点解要上大陆 我系香港开大唔捻好? 都系半个钟 又有得屌埋 又唔使浪费车钱 做羊要上去先?真系要请各ching评下理
仲有个no.100都系咁上下 要去港富 同埋諗住试136同100既ching 三思!!!

无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

my9449 发表于 2014-11-1 08:35:27 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
师兄重唔投诉呀,要比$㗎,做得半个鐘咪比一半咯

dkjzzhongguo 发表于 2014-12-7 22:42:55 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

umjjyyhaobuhao 发表于 2014-12-11 09:36:52 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
你自己傻hi.姐,甘都置?

yuanzehui 发表于 2015-6-19 05:00:19 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
傻HI香港佬.

ly179 发表于 2015-6-19 16:28:47 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
正一傻西港灿,一西还有一西傻。。。。。。。。。。。

小倫子 发表于 2015-12-20 13:28:51 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
七頭你好!上到去睇人吧,不七便口内爆槳羅,我也是港人

小倫子 发表于 2015-12-20 13:30:39 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
我去了不下拾次吧yuanzehui

小倫子 发表于 2015-12-20 13:32:14 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
吹爆最少30分鐘這個一定那,你不是這樣七嘛

小倫子 发表于 2015-12-20 13:32:16 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
吹爆最少30分鐘這個一定那,你不是這樣七嘛

发表回复