猪猪人 发表于 2024-3-13 21:29:54

初試百變簫后,大食吃不停……有相片報告

睇多多報告打J....
不如親身一試....
睇完靚女真相....
唔該讚好加分....

作為一位標準慾食男....
能夠吸引到小弟返食嘅....
肯肯定有一定有過人之處....
妳唔係靚,妳唔係身材好....
妳唔係服務超班,妳唔係價錢公道....
亦即係大家嘅所謂性價比了....
鬼唔知亞媽係女人咩....

有陣時我都會同自己講....
點樣搵到呢類高性價比嘅囡囡呢....
將心比己,要求第一劑就有乜乜服務....
大佬呀,食套餐永遠抵過散叫架啦....
而且食套餐好大可能會有更多更好嘅服務....
有陣時食囡同溝囡可能沒有兩樣....
啱傾又懂得將心比己....
正所謂囡囡都係人,人心係肉做嘅....
對人好啲,服務自然好啲....

言歸正傳,今次嘅囡囡名叫百變簫后....
能夠花幾百蚊就可以一親香澤....
宅男們真係唔想去溝什麼女了....

入完閘,關上門,囡囡就攬過來....
偶然間囡囡下便仲真空上陣....
雙手可以任意撫摸白滑靚PAT....
小岡本自然極速起立了....
囡囡亦伸手入我褲內抽水....
互動時,囡囡情心款款嘅神....
百分百有女朋友FEEL....
當然;面前嘅囡囡已經任我把玩了....

好啦,係時候進行淨身了....
由於淋漓盡致間相當高....
巴打們上落時千萬要小心....
避免失足整親,囡囡都會提醒的....

浴室內,春色無邊就少不了啦....
囡囡嘅壓迫性波推,水中簫,PATPAT磨J....
一輪主動攻勢,刺激起我嘅本能性慾....
即時借用加騰英前輩嘅日式絕學還以顏色....
二指襌一出,妹妹即時閉目呻吟享受....
此時正係試車嘅大好機會,一擊即中....
考完車牌,雙方攬得更實磨得更熱....
玩足十幾分鐘,小岡本硬住抹身....
重要嘅事要再三提醒,小心濕滑和高樓級....

抹完身,瞓上床,沒有太多空間....
囡囡徙床尾爬上,先來個啜啜....
啜那裡? 由LINLIN啜到落JJ....
吸啜袋袋我最喜愛,讓我死去活來....
其實仲有一個小常識,如果巴打嘅包皮過長....
切勿要求囡囡環保吹奏,因為不衛生又有異味也....

吹奏到小岡本鳩彈彈,再來是磨JJ....
此招實在令人有想入非非嘅衝動....
當你有其他幻想時,囡囡已經給係一頂雨衣了....
先來是女上,打好看又方便搓波波....
將囡囡拋上拋落,真係開心到死了....
再來180度原地轉身後面搖....
搖呀搖,我當然向上啪啪啪啦....
囡囡西水流到我袋底都濕埋....
狂野叫床聲,令我屌得更起勁....
睇住小岡本出出入入,實在興奮....
最後當然推車瘋狂肉撞肉....
百多激大大力啪進去....
再轉傳教仕男上....
囡囡狂叫高潮來了,一起來吧....
我亦毫無保留地車住衝....
車住發射的一刻,實在high爆....
狂車到囡囡的口紅全掉....
出完囡囡仍小鳥依人地攬住休息....
數分鐘後才清潔沖洗,好有女朋友feel....
今期收爐開市之選,不作他想....
完....

小马13790418002 发表于 2024-3-13 21:31:18

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

甜心 发表于 2024-3-13 21:52:26

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

晴儿 发表于 2024-3-13 22:17:49

哥顶的不是帖子,是寂寞!

2804302032 发表于 2024-3-13 22:37:55

膜拜神贴,后面的请保持队形~

3536165535 发表于 2024-3-13 22:58:44

啥也不说了,楼主就是给力!

深圳陈妹 发表于 2024-3-13 23:19:43

哥顶的不是帖子,是寂寞!

xchh3344 发表于 2024-3-13 23:40:13

不错,又占了一个沙发!

猴赛雷 发表于 2024-3-14 00:02:54

不管你信不信,反正我是信了。

dylanok 发表于 2024-3-14 00:23:20

啥也不说了,楼主就是给力!
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 初試百變簫后,大食吃不停……有相片報告