爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

初試百變簫后,大食吃不停……有相片報告

猪猪人 发表于 2024-3-13 21:29:54 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

马上注册登录,可以查看更多桑拿技师图片哦.

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
睇多多報告打J....
不如親身一試....
睇完靚女真相....
唔該讚好加分....

作為一位標準慾食男....
能夠吸引到小弟返食嘅....
肯肯定有一定有過人之處....
妳唔係靚,妳唔係身材好....
妳唔係服務超班,妳唔係價錢公道....
亦即係大家嘅所謂性價比了....
鬼唔知亞媽係女人咩....

有陣時我都會同自己講....
點樣搵到呢類高性價比嘅囡囡呢....
將心比己,要求第一劑就有乜乜服務....
大佬呀,食套餐永遠抵過散叫架啦....
而且食套餐好大可能會有更多更好嘅服務....
有陣時食囡同溝囡可能沒有兩樣....
啱傾又懂得將心比己....
正所謂囡囡都係人,人心係肉做嘅....
對人好啲,服務自然好啲....

言歸正傳,今次嘅囡囡名叫百變簫后....
能夠花幾百蚊就可以一親香澤....
宅男們真係唔想去溝什麼女了....

入完閘,關上門,囡囡就攬過來....
偶然間囡囡下便仲真空上陣....
雙手可以任意撫摸白滑靚PAT....
小岡本自然極速起立了....
囡囡亦伸手入我褲內抽水....
互動時,囡囡情心款款嘅神....
百分百有女朋友FEEL....
當然;面前嘅囡囡已經任我把玩了....

好啦,係時候進行淨身了....
由於淋漓盡致間相當高....
巴打們上落時千萬要小心....
避免失足整親,囡囡都會提醒的....

浴室內,春色無邊就少不了啦....
囡囡嘅壓迫性波推,水中簫,PATPAT磨J....
一輪主動攻勢,刺激起我嘅本能性慾....
即時借用加騰英前輩嘅日式絕學還以顏色....
二指襌一出,妹妹即時閉目呻吟享受....
此時正係試車嘅大好機會,一擊即中....
考完車牌,雙方攬得更實磨得更熱....
玩足十幾分鐘,小岡本硬住抹身....
重要嘅事要再三提醒,小心濕滑和高樓級....

抹完身,瞓上床,沒有太多空間....
囡囡徙床尾爬上,先來個啜啜....
啜那裡? 由LINLIN啜到落JJ....
吸啜袋袋我最喜愛,讓我死去活來....
其實仲有一個小常識,如果巴打嘅包皮過長....
切勿要求囡囡環保吹奏,因為不衛生又有異味也....

吹奏到小岡本鳩彈彈,再來是磨JJ....
此招實在令人有想入非非嘅衝動....
當你有其他幻想時,囡囡已經給係一頂雨衣了....
先來是女上,打好看又方便搓波波....
將囡囡拋上拋落,真係開心到死了....
再來180度原地轉身後面搖....
搖呀搖,我當然向上啪啪啪啦....
囡囡西水流到我袋底都濕埋....
狂野叫床聲,令我屌得更起勁....
睇住小岡本出出入入,實在興奮....
最後當然推車瘋狂肉撞肉....
百多激大大力啪進去....
再轉傳教仕男上....
囡囡狂叫高潮來了,一起來吧....
我亦毫無保留地車住衝....
車住發射的一刻,實在high爆....
狂車到囡囡的口紅全掉....
出完囡囡仍小鳥依人地攬住休息....
數分鐘後才清潔沖洗,好有女朋友feel....
今期收爐開市之選,不作他想....
完....

无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

小马13790418002 发表于 2024-3-13 21:31:18 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

甜心 发表于 2024-3-13 21:52:26 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

晴儿 发表于 2024-3-13 22:17:49 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
哥顶的不是帖子,是寂寞!

2804302032 发表于 2024-3-13 22:37:55 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
膜拜神贴,后面的请保持队形~

3536165535 发表于 2024-3-13 22:58:44 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

深圳陈妹 发表于 2024-3-13 23:19:43 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
哥顶的不是帖子,是寂寞!

xchh3344 发表于 2024-3-13 23:40:13 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不错,又占了一个沙发!

猴赛雷 发表于 2024-3-14 00:02:54 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

dylanok 发表于 2024-3-14 00:23:20 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

发表回复