爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

常平WJ风骚攻击型师姐692#

XXO 发表于 2012-12-17 18:21:18 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
上次抽奖抽中免300仲执咗件全场最索*^^,睇到其他CHING羡慕既眼神,真喺感觉Edison也不过如此,不过囡囡啱从夜总会转做sanua,技术唔喺咁纯熟,所以呢次捻住执一件风骚师姐型。
搭慾望和谐号到常平,副理小计一早安排好小车接我,到场4点几,熟悉既场景,熟悉既味道,小弟即刻有反应顶起大帐篷,因為太早仲未有花街睇,咁就叫小计安排囡囡睇住先,睇咗2轮,都有2~3个可食用,不过细佬就冇哂精神,软趴趴训喺度。突然间有一个囡囡进入我视线,佢风骚既身形,姣出汁既眼神比我细佬feel到,即刻180°扯起。“就要呢件!”
入房衫都冇除,囡囡即时扯开我皮带,拉出我早已经硬99既细佬喺咁吹,咦~~湿纸巾都唔使抹下?一边吹仲一边用眼神进攻,对眼好似有把火喺度燃烧紧,我慢慢闭起双眼享受。“看著我,难道我张得不漂亮吗?”边讲仲边用指甲轻刮我pat pat,终於顶唔住,喺囡囡-手-眼神-小嘴既进攻下爆出first Q!
爆完我休息一阵,囡囡去铺水床,跟住就水床服务啦,佢好落力,完全冇偷懒,漫游,刮痧,毒龙钻,经过水床半个鐘既回气同挑逗,细佬好快又恢復战斗力,我即刻拉住佢抹干,抱住跟向张床,点知佢话“不要这么急嘛!刚刚没有跳舞给你看,现在补跳~”跟住佢一边跳艳舞一边撩我,舞技梗喺冇pub dancer咁劲啦,不过胜在够贴身挑衅,佢著住丝袜喺咁磨我细佬,我惊再咁落去就要爆浆啦,即刻戴套扯开佢丝袜一队队入去,哇,泥泞小路湿滑紧窄,喺咁大力抽插,间中换咗几个pose,囡囡都主动配合,仲不断用攻击我既lin,用手用嘴,不时仲攻击下我既菊花*,10零分鐘我又爆出second Q,时间啱好过咗1个鐘,训一阵睇一阵电视,囡囡又揽住我话仲要,我话 出来蒲都要注意身体,我已经好满足啦,要既话留返下次啦!揽揽锡锡,落咗鐘,仲留影少少作為纪念添。

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

xxxbbb 发表于 2012-12-17 19:05:46 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看看是什么

hhj017 发表于 2012-12-17 20:24:21 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看看呢。看看呢。看看呢。看看呢。

ldk051 发表于 2012-12-17 20:31:27 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
突然间有一个囡囡进入我视线,佢风骚既身形,姣出汁既眼神比我细佬feel到,即刻180°扯起。“就要呢件

changqing123 发表于 2012-12-17 21:17:58 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

Dvsc 发表于 2012-12-19 14:48:58 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
里有一个月月月月月月

yyy999 发表于 2012-12-20 07:15:17 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
回贴看美图。

ying123 发表于 2012-12-20 19:33:28 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
程序现在才v字痴线

asdffdsaa 发表于 2012-12-21 01:22:18 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

fuchs 发表于 2012-12-21 11:21:57 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
顶顶顶顶顶顶顶

发表回复