爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

Lala 高挑身材出眾,服務好、夠姣夠淫,係我首選,回味無窮 薦

Phoneix 发表于 2024-7-2 20:54:14 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
九龍城一向多靚女,要搵個食吓都攪到我心大心細,最後就揀咗 龍崗道 7 號Lala 。Lala 人夠高挑,身材當然出眾啦,D波幼腰加圓股,魔鬼般的誘惑,問你點忍呀?入房已經對我挨身挨勢,相眼嘅電力十足,暈晒大浪,邊除衫邊抽水,大波波好彈手,皮膚好滑,屁股堅挺,轉頭一定要玩後推。

一齊沖涼,幫我身上搽了沐浴液,手法溫柔細心,抱著我做了BM,再玩吓夾腸,有幾吓差D比佢夾爆,好舒服,再嚟一曲水蕭,吹到雪雪聲,又一次想爆嘅感覺。上床Lala 先挑逗我兩粒旦旦,有意無意撞到我條Jer,咁樣好過隱。

我轉身佢就嚟個全身漫游,個咀仔錫我全身每一個敏感位,我條Jer一路保持住扯旗,但佢又唔理,攪到幾釣胃口,到佢隻手一撩條Jer,有股觸電感覺,然後一股濕潤包含住,已經環保吹奏緊,吹功真係好叻,深喉再深喉,好撚正呀!

上套女上策騎,Lala 扭動小蠻腰,Lala 坐喺我身上喺咁磨,一路搖動一路自摸好鬼吸引,轉玩狗仔式,圓潤屁股有肉地,插入去夾得好實,一路抽插一路聽住啪啪聲,仲有Lala 美妙呻吟聲,表情出於自然完全唔做作,天然淫水又多,喺鏡入面見到Lala 個樣好姣好淫,攪到我慾火越嚟越旺盛,最後男上,加快速度咁Un,吓吓盡出盡入,一路推佢上巔峰,我都爽爆了!掛住Lala 心絲絲,回味無窮

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

vipsn88 发表于 2024-7-2 20:54:59 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
果断MARK,前十有我必火!

小雅123 发表于 2024-7-2 21:15:23 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

niaoshu2001 发表于 2024-7-2 21:35:44 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

莞式小马 发表于 2024-7-2 21:56:04 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不错,又占了一个沙发!

azvip66668888 发表于 2024-7-2 22:16:52 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
果断MARK,前十有我必火!

小韩 发表于 2024-7-2 22:37:27 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
膜拜神贴,后面的请保持队形~

广深莞高端 发表于 2024-7-2 22:59:03 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

ks8822 发表于 2024-7-2 23:19:23 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

辉仔 发表于 2024-7-2 23:39:35 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不错,又占了一个沙发!

发表回复