爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

身材高挑走肥,大波幼腰,皮膚白皙,服務超班仲聽教聽話,值得多幾護 薦 火

Phoneix 发表于 2024-6-25 22:00:40 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
身材盡顯睇倒已鳩硬,身材又正波又大露出Pink Lin、皮膚又白又滑,即時攬攬鍚錫楂下波先,一對38D堅挺真波軟綿綿好正,一路鍚一路幫我除衫入去鴛鴦浴,入到浴室服侍我用佢對大波幫我波推、之後又水中簫、吹到雪雪聲、啜埋旦旦、簫功真係一流、係浴室已經顯出佢既真功夫,吹左一陣已經頂吾順叫停出返嚟上床揼骨,蒙古高妹手骨都幾好,當然可以同大師級有得揮啦,佢唔止識揼骨,仲好有心機,感覺好輕柔,力度岩岩好、穴位又準,好舒服,佢幫我揼時借勢去摸吓佢白滑大腿,柔軟滑溜,越摸自然越過蒙古高妹佢PatPat,堅挺有肉地之後女女開始挑情、鍚lin lin挑情工夫做足由頭錫到落腳,去到小弟條肉腸度吹左一曲魔笛追魂笛、差d比佢KO小弟。之後忍吾住上套主動女上,騎術了得,粉鮑好緊窄好好砌,少做特別多水,反應自然唔做作,腰力好又磨又UN,改後推,每一吓都全力插到底,女女好享受之餘,又叫得好大聲,知佢已經到了高潮時刻,最後男上女下,女女肉緊到攬實我,我出盡全力疾速衝刺爆左派彩,真係好正!一齊沖過涼就比家用走人,下次再上黎玩過。

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

阿华 发表于 2024-6-25 22:00:46 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
哥顶的不是帖子,是寂寞!

blxb11 发表于 2024-6-25 22:21:26 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

广深兰灵夕 发表于 2024-6-25 22:41:46 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

香水有毒 发表于 2024-6-25 23:02:01 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

战狼深圳专区 发表于 2024-6-25 23:22:53 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

寶寶_jaina 发表于 2024-6-25 23:42:58 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

haomen009 发表于 2024-6-26 00:03:26 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

haomen009 发表于 2024-6-26 00:24:22 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

华少经理 发表于 2024-6-26 00:44:46 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

发表回复