爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

东莞樟樟木头快活林体验#868,偶遇奶神~

wjx79979 发表于 2013-11-27 09:31:17 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
囡囡身形好fit对奶形几正.....好多毛毛....   
除衫做服务佢话"嚟啦~啜啜哩" ...我叫渠椤柚向埋嚟....跟住渠开始食棍...小弟见到只多毛蟹就忍唔住,   
奶落去...佢好和顺,无诈型...我对自己忍耐力好冷有信心,估唔到个衰妹都好劲,我条脷系甘系渠只
蟹度番飞,直至条脷系渠阴核包皮上拨弄先开始感觉到渠有dd反应...我再出埋中二指捽磨渠硬晒慨小豆,
渠卒之顶唔住..发出dd呻吟声...条囡肉紧甘奶我个春袋, ...最后要捍番转个身,唔俾我逗弄,
渠拧转咗身之后.见佢个样淫淫甘望住我话. .你个龟头好似只"大蘑菇"跟住系甘啜啜我龟头慨冠沟,
条囡真系好冷投入...我望住佢好冷enjoy甘一手揸住我碌鸠,一只手搓我春袋,用口用脷含啜我龟头
真系好冷爽....我叫渠,上嚟哩....渠hold住我我碌鸠,好慢甘坐落嚟...净系进入咗个龟头就停住,
噢少咗d水..有d紧慨感觉.渠唐咗一阵,吸口气又进 ​​入咗一截,又停一停,又磨咗一阵,最后食晒条大根
我睇住佢个样,佢好冷冧,我都觉得我同我碌鸠好捻high .... un~un咗一阵,条囡软冷咗瞓低,我系上面
玩咗一阵"半边鹅脾" ...我觉得玩得好好feel ...用最简单慨post .再将渠成个人揽到实一实,
一路奶渠条颈,耳珠...咀渠块面...不停抽插, ..条囡忍唔住车过嚟,我接到实一实,磨晒脷,
渠咀唇有d冰冻. .我知渠已经进入状态......揽到渠实一实,大大力好结实甘抽插.....我知渠到咗,大家都嚟得好舒畅...... .

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

jjpanda 发表于 2013-11-27 09:41:11 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
先回覆, 再看一看先!

guoyang377 发表于 2013-11-27 09:44:34 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
哥顶的不是帖子,是寂寞!

guoyang377 发表于 2013-11-27 09:45:12 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

椰子 发表于 2013-11-27 10:55:10 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
过程就留返俾你地幻想下

sxou27 发表于 2013-11-27 11:15:44 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

jun198763 发表于 2013-11-27 11:27:53 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
甘奶我个春袋, ...最后要捍番转个身,唔俾我逗弄,
渠拧转咗身之后.见佢个样淫淫甘望住我话. .你个龟头好似只"大蘑菇"跟住系甘啜啜我龟头慨冠沟,
条囡真系好冷投入...我望住佢好冷enjoy甘一手揸住我碌鸠,一只手搓我春袋,用口用脷含啜我龟头
真系好冷爽....我叫渠,上嚟哩....渠hold住我我碌鸠,好慢甘坐落嚟...净系进入咗个龟头就停住,
噢少咗d水..有d紧慨感觉.渠唐咗一阵,吸口气又进 ​​入咗一截,又停一停,又磨咗一阵,最后食晒条大根
我睇住佢个样,佢好冷冧,我都觉得我同我碌鸠好捻h

qiang2013 发表于 2013-11-27 11:49:02 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
膜拜神贴,后面的请保持队形~

sucker007 发表于 2013-11-27 12:09:20 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊

mattawa 发表于 2013-11-27 12:13:06 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

发表回复