爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

东宝游记 - 近期比较满意嘅服务王之(2)醒神奶茶SJ555

野火燒不盡 发表于 2015-8-14 08:39:10 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
上完JYC888,意尤未尽,叹完晚饭杀上SJ,搵近期几hit既奶茶姐姐555。

555系广东姑娘,讲真我个人既首选通常都系外省女仔,不过奶茶就偏偏有种魅力吸引我破例。身材偏瘦既佢拥有一对吸手结实B波仔,粉红细晕细提,敏感度100分,掂下lin头都会震一震,凭我经验佢并唔系扮野的。虽然只有160不过对脚比例相当好,望落感觉几高佻。

乖乖地瞓晌床俾佢按下腿顺便回回气。估唔到佢按得唔错喎,几够力水。按到差不多又系试指数时间。。。车牌方面我相信只要你乾乾净净冇口臭的话6到尽应该难度不大。中路正如之前所讲,100%超级敏感,但只要俾少少技巧同耐心,呢两点绝对系攻陷佢既死穴。。。。你们懂的。

忙於上中两路之餘我都唔会冷待小蜜桃,小女孩就是热情敏感,由乾到湿唔洗20秒,年轻就是好!唔知几时开始,佢条小t-back已经飞左去床尾。。。我地亦由片车状况变成两个差唔多样既数字。。。晌果一刻已经唔理羊服务流程,大家只系好尽力咁去取悦对方。。。直到差唔多响起完场鐘,大家先识喘晒气咁停落黎。。。。亦因為玩得太尽兴,结果冇时间帮佢留倩影。。。可惜。

呢杯奶茶,或者冇冻柠茶咁冰凉,不过绝对令人再三回味。

回帖睇微信。多谢。

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

daiwei7 发表于 2015-8-14 09:33:58 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啊实打实大苏打实打实的

bandao123 发表于 2015-8-14 11:07:45 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

ww_611 发表于 2015-8-14 11:19:42 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

ww_611 发表于 2015-8-14 11:19:43 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

Chu201513 发表于 2015-8-14 11:20:45 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
顶顶顶顶顶顶顶顶

zm27298959 发表于 2015-8-14 12:29:44 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

jakie_chan 发表于 2015-8-14 12:53:45 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
这个一定要好好的回复一下了

yzl86 发表于 2015-8-14 13:44:45 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

vip6291088 发表于 2015-8-14 14:49:32 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

发表回复