爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

浅水BAY 银龙连爆双Q两xx,小米好xx,

dzbz 发表于 2015-9-25 08:29:06 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
大大话话2年无出过POST,今日终於重投战场,為大家尽出心中情(精)。
早几年在某台几乎每星期都出几个POST,真系一段长征(精)
而我终於飞左我的公主病港女友!!大家為我狂欢吧~
喜欢我POST既朋友唔好怕羞,放心留言,我九成都唔会回的!!
>3<笑....其实有可能我都会回,大家多多指教。
我出POST基本分3个部分,首部简报(老手睇完可以走)
二部:过程及周边,三部紧系睇相
所以因应你既需要选择自己所需。(呢段开场白我会系9月所有POST都有)

========P1
出没地:罗湖区浅水湾(微信经理直接问吧)
工作号:小米#   出產地- 河南  欢欢# 出產地- 忘问
身高:16xCM,
相头:美人型幼幼格。熟女型
BODY:瘦底吸手波,白滑新女。熟女身体巨臀!
三宝: 3/6/6。  3/6/6
优点:新女入行,吸手波,皮肤滑,女朋友感觉,每日限量客人
优点:超级服务型,為左客人去到好尽,吸你下下都好比力。
=====================P2

好耐无去机场以外既地方啦,最近兄弟话有间性价比不错的地方。
最重要够晒安全,地方近近地在东门,决定上去走走。

去到现场(东门某天桥)再同经理通电话,简直好似警匪片一样,叫我去果度果度。
终於搵到系边,真系好安全,直接去找女女住的那间房。
整间房得你同佢,经理都无见过,安全!!

入到去女女相头唔错,起码第一眼就够后生。
电话报个鐘,然后一路冲凉一路聊天。

小米,新入行无几耐,每日目标只接3个客,所以好嫩口,西又窄,
可以说近期必说推荐之一。
当日我几享受好似女朋友感觉的她。所以无叫佢做服务。
冲完凉一齐训系度真系好似同女朋友去开房咁,
慢慢佢训上我大肚腩上,一路鍚到去小弟弟。
果种感觉唔系你平时去环保场公式化既含。
佢系真心慢慢,一口一口,一下一下果种含。
无错,系啦,就系女朋友既感觉!!!
之后女女原本唔想我攻下路,但系我同佢慢慢有FEEL底下都接受左。

再来呢句:机会黎啦!银龙
69专业,口交专科,食鲍专注,食女专心。

平时就会交比女女完事!!今日我终於可以带上自己既套向嫩嫩的洞穴进攻!!
实在系太爽啦,好耐无试过比温暖又湿既妹妹包住....OMG!!!!
不过!!我银龙无咁易交货!由传教士体位开始,床上互抱式,观音坐莲式,半边烧鹅脾式.......
屌...我玩左差唔多10式左右>3
小米系我屌左20分鐘右讲句....「求求你..我都来2次了,快没水了放过我吧...」
好啦....你都咁讲....好好控制下节奏~我来啦!!!

做完后成第大汗,女女都话顶唔住...
嗯,大家一定认為我吹水?你地见到佢问佢~

原本应该系800 ,双Q的,但我有D花心,决定同经理再吹水~'
完事后冲凉就影下相走了。

===============================P2.2

咁1Q系唔够,但我实在太花心,同经理讲句来个服务好的吧。
换左另一间房,一打开门!玛丽莲梦露?!哈哈...无啦人地叫欢欢。
不过呢Q唔打算多讲,欢欢卖点真心系服务,专业水準。
用心用力,超班心态,估计佢对所有师兄都会一视同人~

上一Q我已经运动左好多,但无阻我继续衝衝衝!!"
女上男下,正面,床边,继续X啦!!
建议屌欢欢最正体位!!后入式因為佢个罗...真系极品,唔信睇相。

2Q后,我仲有D意犹未尽,想继续屌下去,但系....无羊弹药点好...呀!环保场!!
之后再去JYG>3

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

wewewe 发表于 2015-9-25 08:31:38 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

wewewe 发表于 2015-9-25 08:31:39 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

lzhjt 发表于 2015-9-25 08:42:04 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
dddddddddddddddddd

bigdab 发表于 2015-9-25 08:55:41 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
898深hao时刻, 真 系 好 体 贴

wyywangyiyao 发表于 2015-9-25 09:06:32 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
ddddddddddddddddd

hquedu 发表于 2015-9-25 09:27:39 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
fffffffffffffffffffffff

model 发表于 2015-9-25 09:45:03 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
./m,./,/m/.,/.,/.,

黑仔ROYAL 发表于 2015-9-25 10:03:14 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
ddddddddddddddddddddd

jflin 发表于 2015-9-25 10:04:34 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
运气一般,希望下次吃到好东西

发表回复