爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

猴年伊始•谷x去尽x乾射净3日4机之旅(一)SJ55#篇

ks8822 发表于 2016-3-11 08:19:52 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
其实55#之前已经喺客服微信睇过,第一印象就觉得佢喺鬼鬼地,感觉似混血儿,而一见真人都觉得佢样似相至少有八成,意外惊喜仲有大长腿奉送,真喺见到都想摸,於是渣渣临签收关门验货。

先验PART 1一试佢按摩功力,果然冇令人失望!55#自称ivy,按摩落力之餘均匀又够细心,如果唔喺真喺好赶时间,喺呢part同女女沟通交流其实真喺唔可以忽略,是否岩倾会直接影响后面既得分指数!所以我份人虽然咸湿,但基本按摩既要求我喺一定要有既,唔似有啲地方一关门就埋牙,你当我喺猪公羊?讲真冇乜feel萝!

PART 2返黎,咦~~~~!!!!!!!!!!!(周星驰把声)我不禁乜惊讶问到ivy你乜原来保守收埋咁大对波,好曳啊你!哇仲要揸埋落去都好好手感,不过我喺中意玩脚多啲既~所以对波我冇长揸,都喺鐘意望多啲!ivy好似惊我太过咸湿,都喺较暗灯光黎同我玩。

喺阴暗灯光之下,温柔既ivy完全顺晒我心意,body+舌游全程简直一气呵成,仲“三番两次”重复,惊死我身上有地方冇瀨到咁,咁“负责任”既漫游我真喺好buy……越慢既流程越可以刺激到我,真喺实在忍唔住转身之后即刻埋牙玩!

但ivy果然喺一个完全明白男人要既喺女人,佢一口魔舌仲要无论换羊姿势吹都冇难度,直接挑战我既生理同心裡界限……真喺誓估唔到ivy既调情如此到位,吸啜又够力,喺佢大半赤裸的胴体下我终於无法抵抗,向满天星光射出猴年第一次的火花。火花散尽仲要被ivy用口黎灭火,呢个时刻,真喺心身都想交俾佢………………

SJ 55#ivy虽然本来喺随机选择到的一名对手,但变现好到我完全预料不足,绝对喺值得长期返兜既优良选择,如果咁都要错过她,就真是过错!希望大家2016都可以继续玩得开心!

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

lanleijianhao 发表于 2016-3-11 08:23:14 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
dddddddddd

lanleijianhao 发表于 2016-3-11 08:23:16 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
dddddddddd

lanleijianhao 发表于 2016-3-11 08:23:17 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
dddddddddd

012345678900 发表于 2016-3-11 08:26:53 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

fkfk123456 发表于 2016-3-11 08:30:09 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

dcjk 发表于 2016-3-11 08:46:34 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

kamkamhk 发表于 2016-3-11 08:56:32 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

lfco1982 发表于 2016-3-11 09:04:00 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

inzaghi515 发表于 2016-3-11 09:11:04 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

发表回复