爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

新到车模叁个八,令我好想一次射个叁连发。

klxqlqw 发表于 2013-6-28 19:26:01 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
偷跳真系只需要40分钟连冲凉。同埋装修又好似几舒服,系三星级酒店入边,至于囡囡就有好多久面孔同埋几个质素可以的新面孔。咁多有利因素,咁就肯定去马了。问咗系场所负责人电话,原来系老相识,哈哈,系边个就唔讲了,系深圳开开D噶应该都识距噶了。咁老友鬼鬼就叫距安排了,不过我就讲明要新到囡囡了。距话有个888超正,咁入的呢个NUM肯定系正,但系我就记得D相麻麻,距就话真人绝对oK。咁我就话望下先,无耐经理就带过来了。所以话,有时D相片真系呃人的,有D系无相片靓。不过呢件就系,真人就好似一个车模咁!!!!经理问我满不满意,咁我就十万个满意了。
      囡囡出去拿野,无1分钟就敲门入来。我就再认真咁望下距。连鞋就170+,身材非常之匀称,皮肤白皙,一头金色长发。夜场D索女索女米呢种咯。咁距就帮我除衫,自己又开始除,一条好鬼性感的T-BAG,之后一除埋个BAR,原来瘦底大波,最紧要系,距无肚腩。讲真,D女无肚腩,真系无几个噶咋,中要唔系飞机场。可以讲呢条囡囡如果去到东莞肯定系MODEL牌了,估计1000+。咁有好野,我就哪哪声拉距去冲凉了。洗几下就来波推,皮肤滑,瘦底大波,波推起身真系舒服。之后又来鲍鱼擦,细腰翘臀又系舒服。比距磨下磨下,我都差点走火,距见我条野扯成咁,都好醒目咁帮我吹。本来都比距磨到我兴晒,边吹边摸距美好的身段,几下就想爆了。就拉距入房,距好细心咁帮我锡LINK,技巧不多,但系够真诚,好细致。之后又来照顾我细佬,我就稳咗个位攻距下路,原来已是水帘洞,距好敏感,反应好大好真实。一边吹,一边呻吟,一边身躯不断扭动。我都无控制自己的了,就好似同条女调情咁。死火,真系太HIGH,比距口爆咗出来。真失礼。大家吹两嘴就去冲凉了。
      本来果日有D累,来果真念住一Q算数。不过对住如此佳人,唔屌多Q阵系对唔住自己。透下大家吹下水,原来囡囡重庆人,无来几耐,不过之前系成都都有做开。重庆美女多就真系出名噶了,望住囡囡个样同个身材,我细佬未硬但精虫已经上脑。我忍唔住又去摸距妹妹,都系好多水,中要够窄,距反应好大好真实。讲真,有时有互动的感觉,中好过训系到比人吹。我细佬好快就有反应,来料马上带套,囡囡先来上马,骑术一流转的UN得。我一手渣住距个C+胸,一手渣摸住距条水蛇腰,感觉到自己此刻系全世界最性福的人。囡囡反应好大,水流好多,系咁叫雅蠛蝶。哇成都果边兴咁玩。比距叫到我都忍唔住起身系咁锄距,插到距自己系咁摸自己个阴蒂。我都好HIGH,之后抓距去块镜前面,用个狗仔完成冲刺。好爽啊,好累啊,我静系想讲,如果我有足够的体力,我好想来多炮啊。
     走果阵,见到之前某间场的红牌,我都有发过距贴。话距直逼深圳D场纯情美女第一的。睇来呢到都网罗咗几多好野,下次养精蓄锐再来过。
特点:样靓身材正,皮肤滑,外形无懈可击。做爱反应够真实。
适合人群:全世界咸湿佬
样貌:95
身材:95
互动指数:100
翻兜指数:100

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

lingyu 发表于 2013-6-28 19:41:15 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

deertaro 发表于 2013-6-28 19:45:40 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
谢谢分享~~~~~~~~

gywxt 发表于 2013-6-28 20:00:11 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

tuzuyao 发表于 2013-6-28 20:41:47 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
jkljkljkljklj

lkw00001 发表于 2013-6-28 20:48:40 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
好东西当然不能错过了!!!!!!!

david1976 发表于 2013-6-28 21:35:01 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
哈哈哈哈哈哈

wo520 发表于 2013-6-28 22:19:05 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
是哪个场子呢,我没看到

xdfffse 发表于 2013-6-28 22:19:19 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
平鑫豪国际会所新到美女

yewuyou 发表于 2013-6-28 22:34:00 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
huifukankan

发表回复