爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

楼主: klxqlqw

新到车模叁个八,令我好想一次射个叁连发。

booden 发表于 2014-8-18 10:29:59 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
i;jhk;hkj;hk;khj;kjh
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

jkle1234 发表于 2014-8-18 23:19:09 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
好的  谢谢分享 啊  啊

tfc89 发表于 2014-8-18 23:53:38 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
更衣室都OK,冲完凉就五条友仔出大厅,个经理就过来俾个IPAD睇女见好多女我睇最少有过百件,
本来想睇中件3X,个经理话你个FD简左,算X数! 就问下介钱,经理就话试业价238港式90分中全包,
做到下个星期就338,好又试下,除便一件啦好快技C入来介绍自己6X号 都几靓女呀,

D房就唔系好大得一张1.5米床同一张中式台,揼左30分中左右,我就吾客气手多多去揸下波,
技C话唔好甘急我都未差袋袋你就来,叫我先转身R罗友扫袋袋, 都好耐无玩过R罗友都好过引,
都转身小沙都硬都成支铁又唔系用死力好似差面粉甘----好爽呀 十分钟就射舒服哂,
技C帮我着返条裤我都幚个技师扣返个爸爸拉正返条底底,叫技师落钟就出大厅,
坐阵睇下野影几张相,D战友个个都四万甘口,死老婆都无甘开心,

我就问个FD~~~3X号正唔正好唔好玩,话一般啦??? 都唔系甘好玩,弾到好似黑店甘出去埋单每人238,条友仔就买张2000蚊VIP再送多300,我米叼7条仆街又话唔好玩又买VIP, 仲于爆响口话3X帮距吹,仲打左二次,话公司之可以做港式,下次约出来玩,玩5P呀呢间埸要再翻吃多几次试下边D技师有升级玩 ==

danaimei_mm 发表于 2014-8-19 01:53:55 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

82754263 发表于 2014-8-19 17:23:45 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
真是难得给力的帖子啊。

hbmy 发表于 2014-8-19 17:34:57 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
dddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

小武哥1990 发表于 2014-8-21 01:14:58 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
ddddddddddddddddddddddddddddddddddd

nanrentiantang0 发表于 2014-8-21 01:32:06 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
新到车模叁个八

jijiq 发表于 2014-8-21 16:31:17 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
E: 新到车模叁个八,令我好想一次射个叁连发。 [修改]

2900809308 发表于 2014-8-21 19:33:04 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

发表回复