爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

水鸭店搵到SN囡朋友,我慨遗憾,师兄福音!

香水有毒 发表于 2013-6-29 23:08:34 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
系6台做咗几个礼拜功课,月尾休长假北上试水。第一次去玩借师兄“曾经交欢女朋友一用”水鸭#889 。点解系渠?天鹅湖大宇师兄拍慨广告相太鬼吸引,睇到细佬硬。 周五下昼冇乜嘢做,提前收工,赶七点半抽奖时间,和谐号到常平七点钟,到站打电话叫大宇安排车,车到天鹅湖时先唔到七点四个字。呢时经已系“人满为患”,好彩我已经有嘢食,人多于小都唔管事,嘿嘿!随便搵个位坐低等开场,虽然已经有嘢食,但都要睇新鲜嘛,为下次做番D功课先。 睇完后第一个去抽奖,结果自己衰,得抽中最低奖一旧水。带囡去房时途中听主持人话“恭喜先生中全免,中五百……”,丢!!!冇俾我听到嘛,真系衰到家啦! 我呢条囡正啦,超级无敌囡朋友feel,俾人D感觉根本上唔系鸡,如果唔系俾我做果D莞式服务,直头以为系囡朋友添,我觉得佢做呢行真系嗮咗,当然,可能系师兄们角度讲系福音! 服务我除咗毒龙钻,乜鬼吹箫几多式,其他全部唔知系乜X嘢,不过都觉得几爽吓,好新鲜。做爱三次,条囡话我好犀利,其实我自己知自己嘢,系我觉得太刺激,点我几下细佬就硬,冇办法“年轻气盛” ! 最后出水时电话响咗,吹囡到时间,出房埋单718蚊坐车番香港,啱入房时玩手机偷影咗几张相,影相时惊被捉到,手震震,影得唔系几好,第一次系咁啦,师兄千齐冇介意! 铺相啦 同囡入房时扮听电话拍

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

shenzhen 发表于 2013-6-30 00:14:35 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

keyvia 发表于 2013-6-30 01:13:59 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
这渔网袜让人有欲望

CG880 发表于 2013-6-30 01:41:26 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

250919498 发表于 2013-6-30 02:40:55 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
好东西当然不能错过了

childrensky 发表于 2013-6-30 02:53:44 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
好像去吖!!!!!!!!!!

ch3381877 发表于 2013-6-30 04:12:48 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
fffffffffffffffffffffffff

huangzhengheq 发表于 2013-6-30 07:38:12 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
g h j j j g g h h

有雷 发表于 2013-6-30 08:21:14 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
野人也有try与人图发动机

wangvv 发表于 2013-6-30 08:38:00 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

发表回复