爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

体验深圳82#JS一点齿感都没有, 吹时极之舒服

klxqlqw 发表于 2013-6-30 22:38:54 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
下午十分热,落车行几步成身湿晒,幸好假日怀着轻松心情,三金离关口很近,由火车站行路,十分钟就到,到左换衫,除衫去冲洗,员工态度唔错,换衫,挂衫,攞毛巾都招呼我,入到去休息室大厅座低后,男部长埋?吹左阵水,估唔到渠认得我,先按一粒钟脚后入房,没相熟技师,当然就轮牌试下.

入到房眼前一亮, 条女样唔错, 相头可以, B波, 应该23留下, 皮肤白净的, 开始吹水倾下计, 我地倾计倾左好耐, 囡囡好钟意笑, Part 1先帮我按骨, 有心有力, 背, 腰, 腿, 脚板底都按埋, 之后拗起只脚做小腿, 个人觉得算叫做几好啰.

我觉得都按得甘上下, 转身叫佢唔好按, 接着把紧绷胸罩打开, 一对乳房尖尖挺挺, 先锡下对波, 虽然对波唔系好大, 不过都够玩既,我双手同时去摸玩乳房, 玩左一阵整个乳房都在动, 两粒乳头鲜红夺目, 我一口就把其中一颗乳头含着不放。

囡囡首先由LIN LIN开始,不断左右交替的啜,渠啜完左边,再啜右边,我一时又少少痕,一时又少少痛,又痕痕地咁唔识形容.她慢慢锡我LIN同全身,我已经投哂降了。
之后囡囡训上来揽一揽我,佢好似蜻蜓点水,加舌尖开始钖下你,个感觉几得意,又有另一番风味.

我开始好慢好慢咁伸手向阴道伸去, 首先只在阴毛上揉了几下, 之后就用力的把阴毛上钻起泡泡.

接着囡囡只系一对淫眼, 眼碌碌望住我, 双手轻轻抚摸细佬, 用嘴舔我大腿, 搞到细佬硬直, 我整个人合上眼睛, 软绵绵, 摊在床上, 囡囡反应非常快, 渠用湿舌尖轻轻的舔, 发硬起来的细佬, 渠一路啜棍, 突然间, 又放口去啜蛋蛋, 我当堂好似触左电咁.

囡囡开始轻轻托起细佬, 用嘴唇一口含住, 渠慢慢舔, 然后吸一下, 又轻咬一下, 渠节奏控制得非常好, 玩咗一轮套弄后, 细佬成条硬晒红晒, 过瘾到不得了, 渠高频率加快速度, 含情默默咁不停帮我吹萧, 渠嚟个深喉, 吹得实在太爽. 一阵激情后, 我终于忍唔住将千万子孙射入囡囡口中。

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

huangzhengheq 发表于 2013-6-30 23:57:14 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
v b j j g g h h h

8829271 发表于 2013-7-1 00:26:33 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
aaaaaaaaaaaaaaaaaa

8829271 发表于 2013-7-1 00:27:00 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
aaaaaaaaaaaaaaaaaa

椰子 发表于 2013-7-1 00:27:43 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
下几张美照让我回去自己回味一下

a1391030139 发表于 2013-7-1 01:41:18 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

ssssmmmmllll 发表于 2013-7-1 02:13:14 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
dgsfgjghjhkhjk

gvain 发表于 2013-7-1 07:26:31 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

lingyu 发表于 2013-7-1 10:04:23 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

流风之回雪 发表于 2013-7-1 10:04:49 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

发表回复