爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

又在淡水体验一回90后JS

6317131a 发表于 2013-7-26 13:43:56 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
又试到周末咗,公司有兄弟又试起手躁动唔安咗,于系公司嗰个同事把我劝到出面饮咗顿酒,半醉,佢起手讲正事咗,兄弟唔岩去蒲玩女人,呢小子一直都呢样,有求我嘅事,总要灌我,用著渴求嘅目光望著我,我呢个人本嚟就心腍,又试饮咗酒,一股豪气,去就去,你第次能唔能爽手啲,别老系灌我。于系立即联络咗高进,二话唔讲杀往淡水。
到咗走秀厅,事关上晚班嘅JS经已到咗,唔禁心中一阵窍喜,二话唔讲,叫佢赶紧上,第一个菜谱上嚟咗7盘,一半旗袍装一半睇似90后嘅JS,我冇喉腩,但兄弟经已让右边嗰个皮肤最白嘅嘅90后JS留号咗。第个菜谱上嚟咗8盘,丰满型嘅居多,但感觉唔够嫩,于系再点第三个菜谱,呢匀嚟咗6盘,OL装和模特居多,呢匀感觉素质要明显比前两次要多,于系睁大火眼,一个一个嘅仔细嘅打量,经过二遍认真个分析,本L留返最左边嗰个JS,事关佢望住最眯埋眼。体贴嘅搀扶下我哋到咗屋企,例行嘅冲好SHUI床报钟,好戏起手。 

随著音乐嘅起手,首先嚟咗段艳舞,嗰蛇腰妞嘅,我嗰JJ当时就快冒火咗,更刺激嘅喺后便,我还喺冧中,只见佢往前饿虎铺食,就把我压喺咗下面,则便脱我嘅衫,则便亲我嘅耳仔,嗰滋味,真难受啊,唔阵间,2个人都光光嘅,先喺床上KB咗一次,嗰幼滑嘅舌头,丝滑嘅好纳,然之后到水床服务,最爽嘅定系用舌头,拨弄我嘅花心,奇妙之处,冇法用语言形容,到正戏咗,事关本人经验丰富,觉得定系先嚟招观音坐莲啩,呵呵,事关微醉,所以想缓解下体力,唔阵间,JS就娇躯喘喘,本L又试起手心赤咗,同情心作怪,于系乎,提枪上阵,先嚟个后入式,嗰屎窟白嘅,越嚟越有兴致,1,2,3,4。换个姿势,MM躺著,双脚般开,又试系一阵猛烈嘅活塞运动,收屘干脆把JS抱起嚟,交出咗子孙万代,收屘著好衫,呢匀可能系事关饮咗点酒嘅缘故,干咗3次,JS收屘都流水咗,我自信又试增加咗唔少咗

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

19801215 发表于 2013-7-26 13:51:17 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
一股豪气,去就去,你第次能唔能爽手啲

杰克 发表于 2013-7-26 13:56:02 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
波大、逼爽不

杰克 发表于 2013-7-26 13:56:53 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
波大、逼爽不

zhongriyx 发表于 2013-7-26 14:15:25 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
一股豪气,去就去,你第次能唔能爽手啲

tony_08039 发表于 2013-7-26 14:23:41 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
时光55时光55时光55时光55

mmlover 发表于 2013-7-26 14:30:11 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
xxxxooo.bbb

狼性男人 发表于 2013-7-26 14:36:46 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看看。。。。。。。。。。。。。。。。。

bjsengl123456 发表于 2013-7-26 14:56:07 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
飞机看看了cv八面玲珑

zhu111110 发表于 2013-7-26 15:00:15 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

发表回复