爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

淡水天维体验881真个让我冇话讲

hackerstudy 发表于 2013-7-29 10:05:56 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

马上注册登录,可以查看更多桑拿技师图片哦.

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
本狼喺深圳工作,近嚟听闻唔太安全,唔知真个流嘅。但系好耐冇去蒲咗,经已好多天冇开晕咗,呢样下去其唔系要憋出病咗。下昼冇野干,到论坛上便睇咗下,见倒小杨推荐嘅558号技师好唔错,论坛上便仲有LY去试过也讲好唔错。只系想咗一下,下面就硬起嚟咗,唔系讲本狼冇出息,实情憋久咗。嘿嘿、、、、于系嘅起**打俾小杨,558系咪喺返工,回答讲喺返工,而且信誓担担嘅讲近嚟好安全,让本狼定晒。既然嗰边风平浪静,还惊住个屁,换咗件衫就过骨。兼且放低咗558留牌,本狼要咗,非要试试唔得。
到咗罗湖站一睇,买票嘅队伍排嘅老长老长,见倒一伙一伙嘅香港佬喺讨论去边度边度,本狼嘅心也踏实好多,睇落本狼系多虑咗。买到票后就发声气俾小杨,让佢算下时间到时候过嚟接。一路上听著音乐但系也挡唔住激动嘅心情。到咗淡水车站门口冇见倒小杨排过嚟嘅车,有点意外,打电话俾小杨,小杨讲车去其佢地方接人咗,未曾翻嚟。让我再等阵间。本想打嘅过去嘅,问咗下嘅哥,到目嘅地几多钱,(事关去小杨嗰冇打过嘅士,所以唔知几多钱。只知好近。)乜人知嗰个嘅士佬一开口就讲要30块,MM嘅想宰老子,直头让佢滚蛋,一啲都厚道。(出嚟玩嘅LY可要好声咗,嘅士佬好黑嘅)。本想再问呢,小杨却打电话讲,司机经已过嚟咗,当堂到咗,既然呢样嗰就再等等啩。大概又试等咗三分钟左右,就见倒车咗,坐上去就过骨。
到天维国际也就系WYN口就见倒咗小杨咗,兼埋上3楼把本狼带进咗屋企,事关558下钟后留牌咗,所以小杨直头就把佢叫过嚟咗。只见佢一身特工装,下半身长裤,上半身穿嘅好暴露,一张面睇嚟好似冇化乜野装,好白净。零舍系身上散发出嘅嗰种气质,嗰可系通拉人装唔出嚟嘅。睇嘅本狼嘅JJ唔争气嘅站咗起嚟。之唔过幸好系坐著,唔然嘅话多唔好意思。
小杨经理放低完后就关上门出去咗。留返我哋两个喺屋企咗。本狼望住佢,佢望住本狼挺尴尬嘅,定系佢先打破咗疆局。我先帮你**服啩!呢系佢嘅第一句话,呵呵、、、求之唔得呀。本狼也要还礼嘅,也去帮佢**服。就手往佢挺立嘅双峰上抓去,隔著衫摸上去感觉就系唔一样,有点想立当堂去干嘅冲动,之唔过本狼系斯文人,点会鬼咁粗鲁呢。脱去佢嗰一层薄沙,奶罩也好唔保留嘅摘咗下嚟。佢笑著讲馁吼坏呀,呵呵、、、男人唔坏女人唔爱嘛!然之后佢一把把本狼推倒喺床上,扒下**抓起本狼嘅命根就吹奏起嚟,囗萿甚系巴闭,一吐一吸嘅,还会深喉呢。旧时只系听过玉女**,呢下发生喺我身上,内心点得唔激动,甚至有点想射嘅冲动。于系赶快穿上战甲就起手发动进攻,对准**慢慢嘅放咗入去,九深一浅,本狼**定系有节奏嘅,到收屘就嚟发射嘅时候至系一阵猛攻。万子千孙毫唔保留嘅射咗出嚟。全身一阵哆嗦。
休息咗阵间,佢就过嚟拉著本狼嘅手,到冲凉房,躺喺水床上,佢就起手忙咗起嚟,又试系冲凉洗头,又试系喺本狼身上打香枧嘅,全身洗咗一遍后就起手汹蓷TUN推,DL嘅时候让佢直头略过,唔太中意呢个服务。打后佢又试执住本狼嘅JJ又试吹咗起嚟,本狼中意做,所以硬咗之后,就立刻穿上战甲起手,呢匀做咗二十多分钟才发射。可以讲累嘅精疲力尽咗。之唔过更多嘅定系爽。

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

zch1978 发表于 2013-7-29 10:11:28 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
深圳新园-28,山寨王菲,服务又是三绿!!

fyzbhsl 发表于 2013-7-29 10:43:37 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

tang810810 发表于 2013-7-29 12:05:53 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
rurrt7845urturtur

Qazwsxedcrfv 发表于 2013-7-29 12:24:54 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
dddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

zehua1231 发表于 2013-7-29 12:35:08 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶

克隆高手 发表于 2013-7-29 13:03:51 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
妹的屁股挺大,摸着很有肉感

zhu111110 发表于 2013-7-29 13:14:05 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

lkw00001 发表于 2013-7-29 13:26:03 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
好东西当然不能错过了!!!!!!!!!!!

jasontao 发表于 2013-7-29 13:59:06 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
回复 支持 1 反对 0

发表回复