爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

前晚又去淡水体验SN啊

ppkart 发表于 2013-8-5 11:57:23 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

呢排听朋友话天维多咗好多新囡,钟意拣择慨我肯定唔会错过啦,本想约埋啲朋友一起先正去玩下,但系约咗成个拜礼拜,竟然搵唔倒损友同行,冇计,单拖也出发。
电联好杨仔,讲明一定要睇花街,佢话冇问题,随时按排都得,西湖快速淡水站,杨仔电话就到,问我到站未,话酒店车已经等仅我,一下心情特别爽,顺利到酒店F3,杨仔递上一杯水,根住就话摆花街俾我拣,哗!场面好壮观!全屋都系囡囡,最少有五、六十条,搞到有啲尴尬,(因为当时剩系得我一支公)。 杨仔好细心咁一一介绍收费,仲带我走咗一圈,逐个推介,讲心里话,里面有好几个我都啱心水慨,但系我仲系例牌咁问下,仲有冇㗎!杨仔即刻再追咗下,真系出嚟多两件,不过唔系我杯茶,突然有五、六个男人也入嚟睇花街,唔使讲啦,肯定系同道人,费时俾人落手先,拣佐个巨奶785入房开波!房内装修都几骨致,应有尽有。 服务内容差同其他场差唔多,囡囡态度几好,最钟意渠徐衫果下,全因佢冇带罩,裙吊带轻轻咁滑落,两个超劲大奶即刻涌出嚟,喉干爱饮奶慨我,即刻手抓一边大奶,一边狂嘴个够,可能大大话绝咗最少十分钟,囡囡居然冇意见,其他啲就费时讲咁多了,醒两张相俾大家睇下

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

twisn 发表于 2013-8-5 12:08:42 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
谢谢楼主分享

22092195 发表于 2013-8-5 12:45:55 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

crazy5255 发表于 2013-8-5 12:46:17 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
劈劈啪啪劈劈啪啪了

大炮 发表于 2013-8-5 13:23:16 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

飞扬的泡泡 发表于 2013-8-5 13:28:34 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
好贴,一定不要放过,顶

25977265 发表于 2013-8-5 13:33:23 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
劈劈啪啪劈劈啪啪了

hagabaga 发表于 2013-8-5 13:34:13 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
fddddddddddddddddddddddddddd

383442077 发表于 2013-8-5 13:44:46 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

ffdsafdsa 发表于 2013-8-5 14:23:53 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
fdsafdsafd

发表回复