爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

体验深圳港都96 长腿模特!调情功夫夸啦啦!定力少D都被搞惦啦"

gfmv 发表于 2013-8-5 14:08:18 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

久别重逢港字头[ 港都 ] 吾知咁多位师兄仲有没收埋D令NO呢?
去到楼下,见时间仲早去嘉旺食个TEA先煎饺+红豆冰=12大元作为战前补给一流 上到去见吾对路,师兄们都系依个时间出动, 我冲快D,吾系一阵D女女都上晒钟啦. 主任安排下黎左个新鲜长脚MODEL.

姓名:96 (我吾记得左) 贯借:广东身高:高过我
我就简称渠为高妹啦高妹好鬼建谈,按背期间大家倾得好鬼开心, 又叫我教渠广东话(渠明明系广东人) 我咪叫返渠教我国话啰渠手骨算系咁啦,我没咩要求.
正当完成之制,渠拿起油瓶. 我马上阻止,因为我不钟意推背. 高妹:那我先跟你调情 灯光暗暗,渠靠我系侧身,含情咁望住我. 我双手开始不自然地摸下渠PATPAT,黑色班纹UNDER. 性欲大增,高妹开始动口刺激下我身上敏感既位置. 我一边抽爆渠水,渠一边吹下我耳仔,轻轻钖下颈位. 高妹双手没停落黎,一边伸裤去试探小文子.

裤仔都未除俾佢咁搞仲得了
终于调完,我转返个背脊俾高妹,脱下上衣,开始俾佢推啦. 由于高妹既优优势不在于中路,她用左第二招. "夺命伸淫叫"边推,边叫,边濑. 此刻我净系听渠把淫声已经足够了.
一转返正面我只手又开始吾听洗, 只攻渠下路,玩渠PATPAT同腿都够皮高妹开始玩LINLIN磨LIN(佢个粒都几硬家, 磨几上黎都几鬼过印) 玩够外围啦,我好礼貌咁问问渠可以摸吗? 高妹:不可以,只可以外面没事没事,由于开头已经俾佢搞到硬九晒, 我今次决定要饮奶爆(饮住奶黎爆) 我示意靠过来,不要再吃我啦,你已经食饱啦. 我一边食渠就一边叫话痒. 我理得渠,我越大淡渠就CHOK得越劲. 系最后发射之制,我大大力捉实渠屁股 强行射出.

短评少D定力都俾佢系头PART搞惦.好长腿及慢热师兄合晒你. 隔裤IS OK中路全开啦上路落多二成功力定能开通,睇你合吾合FEEL啦 完
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

liumang9 发表于 2013-8-5 16:20:27 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

407434778 发表于 2013-8-5 16:27:44 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

大炮 发表于 2013-8-5 16:41:10 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

lkw00001 发表于 2013-8-5 16:56:13 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
好东西当然不能错过了!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

嘿咻哥 发表于 2013-8-5 17:10:43 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
超爽!是男人就进,不看后悔!!!只要将【baid.us/mkfy】复制黏贴到你的浏览器就行了(是括号里的哦)

嘿咻哥 发表于 2013-8-5 17:14:36 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
超爽!是男人就进,不看后悔!!!只要将【baid.us/mkfy】复制黏贴到你的浏览器就行了(是括号里的哦)

xdfffse 发表于 2013-8-5 19:53:16 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
广州白云区

98842 发表于 2013-8-5 20:56:55 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啊的撒范德萨发

lingyu 发表于 2013-8-5 21:18:50 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

发表回复