爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

昨天去淡休点了658#JS

沧海听潮 发表于 2013-8-12 09:05:41 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
喺一个风声水起嘅夜晚,本L老婆带孩子出便丈母外家,一枝公傍家打开电脑,打开成就依旧嘅论坛
睇了睇,睇到一张小杨发嘅相片658,很唔错,心里就有些戆丧戆丧欲动,于系乎加了小杨嘅Q群,喺群入面和:
群L们聊哄起身,于系乎我就问小杨嗰便嘅服务点样,群入面嘅L都说很好,唔过我唔系很相信,于系乎私

聊了几个L,了解了下情况,直情唔错,问了下小杨嘅微信,加入去和他了解下情况
喺呢度,和大家分享下小杨俾我嘅扯线对话
一开始我就直情问小杨有乜嘢扯线,小杨说叫我来现场睇睇,今天系狼少肉多,我对小杨说,我中意大
波,水多,身材好嘅js,于系乎小杨就俾我扯线,女人唔够骚,卡士唔够高,他说后生男人19岁到23岁!  

左右嘅瘦瘦嘅男人中意嘅系大波妹带点骚妇型,,胖点嘅中意系骚瘦点妇女型嘅,仲有乜嘢老嘅中意年  
轻,中年中意会玩嘅,等等很多扯线······我说仲系直情扯线个头先问你嘅嗰个种类型嘅吧,免得!  
去挑来挑去湿滞,小杨兄弟就俾我扯线了个658#就这个女人椤柚很翘,当然椤柚翘嘅女人水很多,这我
也知道,身高系1.65,内喺系上落红色,床上功夫唔得了,毒龙钻做得相当到位,吹箫也系一流,波还

系c罩杯,心谂这女人真有小杨说得点好咩?可系睇他嘅扯线很真诚,所以选择相信了他,留牌22:00
搭上和大巴,喺淡水站嘅时候打了个电话给小杨,小杨很客气嘅跟我说,到惠阳站下后睇到往左

走100米喺等我,我说好嘅。
唔到20分钟时间,我嚟到,睇到一个高高胖胖,身穿白色恤衫,黑色裤子后生仔已经喺同
门口等候我多时了,小杨很客气嘅跟我打了声招呼,大哥我就系小杨,搭车辛苦了,于系乎喺门口小店入面买了灌红牛俾我,说系解渴,缓冲下,呵呵,当其时我都唔识得乜嘢情况,把我都搞蒙

了,只说了声多谢,呵呵,我仲系第一次遇到部长喺请我喝水嘅部长,小杨待客之道喺呢度我

很敬佩,上车唔到5分钟到了天耀国际,原来天耀国际就系光耀城酒店入面,安静优雅,系个洗桑拿嘅好
时间才21:43分,和小杨聊了一会,带我到房间,说系俾我个惊喜嘅感觉,叫658直情进我房间,玩强奸
式,有新鲜感一啲,都到人家地盘了,只能入乡随俗了,听小杨嘅安排,2分钟唔到,658轻敲下门,入
门而进,我眼睛一闪,睺住658上落打量了一下,小杨推荐唔错,第一眼都让我点中意,658把门一关
就抱着我发行力嘅又系亲又系添,这主动性实情到位,我实情忍唔住,开始大战,用我嘅jj插进她嘴巴,
猛插,658吹功犀利,配合我嘅节奏,喺她嘅樱桃小嘴入面一出一进,猛插了个唔停,唔到5分钟时间

,兴奋中射喺了嘴入面,js还问我说,亲爱嘅,舒服咩,我心里说,真她妈嘅骚,老子休息下喺弄死你,  
第二回合开始了水床,期间MM蒸汽顶唔顺,就跑出去咗,还想让她喺蒸汽里帮我
吹呢,跑出去也唔闲着,对着玻璃镜喺骚首弄姿。惹得本L蒸汽也唔得安心。好冇咁易蒸汽
过瘾了,出去MM床上服务,乜嘢塘尾点水啊,乱七八糟嘅成堆,MM很细心,拿出服务卡一2  
个一个项目报着名字做,很多花臣哦。中意服务嘅实行要享受。期间嘅啤酒吹JJ,可乐吹,
冰水吹,言之后穿过跨下吃蛋,69之类嘅名目繁多就唔细述了,具体各位LY自己去体验。收屘
MM还拿出丝袜,叫我撕破干她,哇哇哇,很有feel哦,我则便撕,MM则便叫。她娘嘅,世界)  
上点会有如此骚包。连除带套开干,又一个观音坐莲,其他动作还冇换,几分钟就喷了。
(冇吃饭嘅后果)。我很无奈嘅对MM说,羊妞啊,我系处男啊,见到美女就识谂插。她居然
听到处烂,我嘅普通话真个咁差?MM睇我好象很失落,就一直帮我吹,说唔急我哋再干,
还主动拿我嘅手去摸她嘅BO扣她嘅YD.可惜天意弄人啊,吹了十几分钟卒之硬了。又开始大战起身,几
翻折腾,卒之把千祈子孙射出嚟了,时间130分钟,mm服务很好,唔该小杨嘅推荐,三楼买单后本L喺会

所过夜了,小杨唔断追问我mm服务有冇搅掂,我只说了一句,唔该你嘅推荐,
果然相你所说,小杨笑了笑,叫我早点休息,我喺房间一夜仲系一直幻想到658mm和我嘅嗰个几个回合,

第二天中午12点搭上天耀国际嘅雅阁车告别DS

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

wangzhen1122 发表于 2013-8-12 09:22:09 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
hytghghghfhgfhgf

xingshao29 发表于 2013-8-12 09:22:23 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

流风之回雪 发表于 2013-8-12 09:24:37 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

独孤飘雪 发表于 2013-8-12 10:11:29 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啦啦啦啦啦

ss2000 发表于 2013-8-12 10:15:37 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

lkw00001 发表于 2013-8-12 10:33:40 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
好东西当然不可错过了!!!!!!!!!

abc12345 发表于 2013-8-12 10:52:40 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
gffgdgfdfdgfgdgf

gss77 发表于 2013-8-12 10:58:44 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不错的选择

liye1122 发表于 2013-8-12 11:14:55 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

发表回复