爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

10.1到常平去体验桑拿+唱K

沧海听潮 发表于 2013-10-2 10:25:54 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
离开天鹅湖时夜晚七点几,我地都唔想番深圳,打俾大宇问问仲有也可以玩,大宇话呢个时间去k唔错。饮酒唱k地方我地又唔熟,所以去咗佢介绍嘅“五月花”酒店。因為太迟所以花街已经散咗,所以入房间拣囡,呢度地囡都几多吓,大概都有睇到百几条囡,我地一共拣咗8条囡,我两个一个四旧共八旧水,已无货可交,无带出街。所以凈系饮酒k歌,埋单二千蚊包服务员消费,分落嚟每人六旧几。个个都饮大咗包括几条囡,所以就住系五月花酒店,可能饮太多第二朝起身时仲有小小头痛。

本嚟谂住番深圳,但朋友话想桑多个拿,话想试一试我食过嘅鹅仔#808。打俾大宇book房同埋#808。简单食d野后开车去天鹅湖,到咗地方為避免尷尬,朋友直接入房等#808,我地自己再拣过,当时两点几囡唔多,只系睇咗廿几条囡,朋友拣咗件坐系度等我,可是我睇完都有啱,可能唔舒服无心机。所以朋友等唔及先入咗房,剩番一个人坐系度等。过多十两分鐘又有新囡番工,睇咗几件得一个#922啱小小心水,但有d贵918银。我谂等佢地起码个半鐘头,就拣咗佢开波。

第一q,同佢一起跳舞,甘揽一揽,摸几吓萝油,锡几啖面颊,用尽心思鳩仔都唔鬼x硬。甘大家除嗮衫后,囡吹簫打飞机后虽然硬起嚟但又好似软趴趴甘,丢佢老x了,真系衰价。条囡睇我好似有也心机就系度权我,话“可能饮多酒唔舒服,好多客人都系甘,所以有事,一阵就好啦”。其实我听起都几舒服,但男人唔硬有面嘛,哎!谂住去水床按个摩算数,爬系度等囡做服务,我瞓一阵。可能见我唔讲野,以為我唔开心,所以不停甘搵话题问我,同我倾解,我睇佢甘热情也都唔好意思唔睬佢,大家倾吓倾吓熟悉咗。慢慢就唔记得之前嘅衰事,睇对波系面前晃嚟晃去,手痕摸几吓,吸收波,弹手,波头淡红色,身材一流,睇起狠养眼,不知不觉鳩仔开始有反应,佢都睇出我想办事,抓住条肠开始锡,一阵后终於硬咗,而且无软趴趴感,佢快手摞套出嚟帮我带上后慢慢骑上嚟,先系慢慢上下甘坐,之后越嚟越快,搞到自己攰到无力,跟住换我主动。系冲凉房水床上用唔到力,所以两人企系地下搞。丢喇嘛,一系唔硬,一硬咗之后出唔到野。搞咗成半个鐘头换两个套先爆出。不过呢次真系happy两个人都做到脚软,简单冲个凉番房透气。

无第二q,剩番d时间系房同囡倾解,调情,一直等到朋友打电话过嚟先出房埋单。问咗朋友话都ok,只系有小小攰,坐一阵饮杯野先走。当时有技师系听度排练跳舞。

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

uglybaby 发表于 2013-10-2 10:34:59 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
有相头!不错

fjlywmd 发表于 2013-10-2 13:13:11 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看看啊呵呵看看啊怎么样啊

Kvinwang 发表于 2013-10-2 13:17:01 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
w g we ge r g r b r t n

twisn 发表于 2013-10-2 13:23:01 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
谢谢楼主分享

357357357 发表于 2013-10-2 13:34:41 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
dddddddddd

lingyu 发表于 2013-10-2 13:38:38 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

darkmitsui 发表于 2013-10-2 14:03:19 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
这个相当不错啊

lclk12312 发表于 2013-10-2 15:26:15 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

衣冠禽兽 发表于 2013-10-2 15:48:56 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
dsadsadsadsadsa

发表回复