爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

悦顺海岸88#担住小弟唔放,舌头不停甘打转

free51 发表于 2013-10-6 16:12:42 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
深圳机场也不少,但我算中意去呢间悦顺海岸,环境周围状况也唔差,208元有得吹,偷到时间,於是急急脚上来,睇下有咩囡囡返工。

10点鐘到步,唔洗讲野即去冲个靚靚凉,见大堂颇多人按脚,搵杯野饮,跟住就入房算。

在房内大约等左5分鐘,有预约只有随便轮牌仔,部长话这条是新囡,话服务好好。好的,我就试一试吧。

同囡囡打个招呼,第一眼望落去,唔算系幼幼组别,觉得囡囡有小小怕丑,不会有太多眼神直接接触,感觉个样都可以,各花入各眼啦。

part  1 先推背,扮到好似正骨甘,系好落力够力,竟然可以按哂,背,肩,手,脚,肚,头,及全身,都算按得唔差。囡囡开心和好倾,同佢有讲有笑,接著见佢咀角笑淫淫,一边锡小弟lin头,一边又用兰花手,玩吓袋袋,又是另一种感觉。

按按下,我对手得閒就搅下佢,除衫对波都ok既,cup手既波形都几靚,佢按我时我都按佢,小弟一边摸豆豆,一边指插, 插插下都有d水,囡囡只手都没停过,一直自然摸我条大蛇。

囡囡见我未爆,首先咀咀游遍我身体,不停来来回回週围吻。最后我更情不自禁同佢玩车轮战,小弟亦被囡囡玩到硬晒,她一面套动著小弟弟下半部,舌头就有节奏的在龟头上舔动著。

囡囡赖我袋的两边,再时快时慢,含我龟尖,佢好有耐力系甘吹,吹了好耐,感觉都唔错。之后囡囡含住不放,再引诱细佬一阵,小弟弟就狠失礼地,全部送哂入佢口中。

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

manshuang123 发表于 2013-10-6 17:18:44 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

jotun 发表于 2013-10-6 17:21:18 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

homehbn 发表于 2013-10-6 17:26:03 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

andygx 发表于 2013-10-6 17:42:40 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

pc518067 发表于 2013-10-6 18:31:38 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
vilguohlkm;.,"/?

acd2013 发表于 2013-10-6 19:21:08 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
aaaaaaaaaaaaaa

melo60 发表于 2013-10-6 20:20:42 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

andyku2001 发表于 2013-10-6 20:43:43 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

crazy5255 发表于 2013-10-6 21:09:55 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
iiiiiiiiii

发表回复