爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

天鹅湖-郭美美般纯情的美人#809,回到读书时代

paranoia 发表于 2013-11-10 09:23:36 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
近期最多report当属樟仔,不过一路以来我都对果度无心思,上个月忙唔得行,今个月常平走咗两转,第一转条囡马马,所以就费事写佢,第二次就正啦,一定要同大家分享。

工号:809,新人(以前无做过)。94年出生于四川,大眼、细波、皮肤滑。招呼好、又乖又听话,来嗮feel。啱好赶到抽奖时间,抽得一旧水,埋单818-100=718蚊。

房有水床,硬件ok,够靚够新。

入主题;#809新人态度唔错,入房先同我倾咗几句,跟住準备嗮所有野后打电话起鐘。先坐我大脾撩我,拉我一起跟音乐跳舞,一路帮我除衫,脱光我之后自己边跳边除衫,剩番个小内内后捉住我个野锡,虽然经验不足,但有呢方面天赋,越啜越好,够嗮享受。十分鐘后用小口带袋,慢慢骑上来前后摇摆,新人多汁,又滑又够紧,搞得几鬼兴奋,好景不长十几分鐘一射千里。

第二q;用纸巾抹嗮精去冲凉,囡囡几紧勤力,前前后后都抹到,临尾仲啜咗两啖袋,够嗮细心。上到水床做齐功夫番房继续。呢下死了,我好似人版甘俾佢翻来覆去。好多以前我唔想要嘅服务项目都俾佢做齐,算,当宜下新人。小嘴又上,前后吹,69吹,倒立吹都得,玩到不亦乐乎。番来谂谂都几得意下。用嘴再一次带袋,骑上来上下甘坐,几分鐘后爬系我身用条俐撩我耳仔,睇佢甘投入,试试有有车牌先,几次试探后真系俾揸,唔错唔错。甘就玩疯d啦,个种好耐有玩到嘅羞人姿势全部换齐…………,最后搞到全身有力先捨得爆出。依家体力真系唔得,以前玩几个鐘都有问题,依家半个鐘搞到成身好似散咗甘。

冲番个凉準备走人,囡囡够嗮温柔,帮我摞衫又帮我著袜,有得顶

偷拍咗几张相,但拍唔到正面,随便同大宇讲声要出文,大宇开开心心帮我去影,以后都唔嗮辛苦自己影。图我有改过,真人仲靚。

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

sbonlyone 发表于 2013-11-10 09:57:25 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

Unique1890 发表于 2013-11-10 10:01:23 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
Dvsdvsvsdvsd

Kvinwang 发表于 2013-11-10 10:37:42 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
x se f r g g g b b h h b b h

anhuiwuhuqijun 发表于 2013-11-10 10:50:08 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

早起睡觉 发表于 2013-11-10 10:58:28 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
的的顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶

kmt2012 发表于 2013-11-10 11:36:51 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

李理理 发表于 2013-11-10 11:58:41 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

franker1 发表于 2013-11-10 12:34:44 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
thanks for sharing such an adorable gal

wangzhen1122 发表于 2013-11-10 13:48:10 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
hgjhgjghjhgjghjhgjgh
回复 支持 1 反对 0

发表回复