爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

体验新海润返食篇vol 1 她曾经是一个传说 106 (睇相要快)

6317131a 发表于 2013-11-11 07:54:57 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
相信每个出黎玩既ching都有自己一套既消费理念, 有d钟意快仔, 贪佢够平有新意2 有d钟意酒店场, 贪佢安全性高, 乾净企理d2 有d什至為左玩得尽兴d多选择d, 唔介意用多d时间去cp, zmt, 对於rookie呢d懒鬼, 都系玩返自己钟意果d就算. 曾经听过一个ching讲自己从来唔返食囡囡, 佢既理论系...出黎玩比钱架ma, 点解要吊返同一个, 梗系次次唔同先过隐架啦! rookie一开始出黎玩都系抱住呢个心态, 老实讲玩左2年多, 返食过既囡囡应该唔超过10个.....但玩耐发觉, 出黎玩有时都系為求一射, 如果遇到好野, 点解唔可以再回味呢?

好, 废话讲完! 老实讲今次呢条囡 106, rookie都等左佢好耐, 因為事关新记开果阵有呢条囡既广告相, 但囡囡一直未返工....多次问经理, 经理都话唔知佢几时返工! 原本上个report讲好左话食另一个囡囡, 但上去果日甘岩囡囡病假, 因缘际会下竟然撞返呢个前海x 既!@* 呢d系咪叫缘份?

其实呢条囡之前rookie有出过报告, 果阵好多ching都有问小弟罗资料, 但囡囡好似之前就有返工, 所以都有返食过! 今次见返佢, 囡囡已经唔记得左...唔紧要, 仲记得佢果条好紧既隧道未得罗! 冲凉都系果d, 出黎主动做波推, 虽然b-波, 但几firm, 照旧s级吹功, 呢样有退步, 搞左一轮到rookie进攻, 带套入洞, 绝对有阻力!! 呢种紧迫感觉好耐有试过, 搞到有d想射, 囡囡走肥身型, 换pose有难度, 少有地换左4-5个pose...其实自己钟情呢条囡有个好特别既原因...就系好钟意睇住呢条囡做爱果阵果种痛苦既表情...我唔知系我太大, 定系佢妹妹太细, 下下大力插囡囡个样都好痛苦, 甘讲有d变态....但见到甘真系几兴奋!!

由於囡囡唔想影相, rookie只系影左几张交代下, 想试既ching就要快, 因為呢条囡真系好有性格, 唔系成日返工!! 加返张旧相比大家睇返个正面啦!!

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

rexsung 发表于 2013-11-11 14:17:41 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
好东西当然 不能错过了!!!!!!!!!!

吃不饱 发表于 2013-11-11 15:41:33 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

jinlingyang 发表于 2013-11-12 00:43:12 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
感谢楼主分享!!

jjjjj11111 发表于 2013-11-12 13:32:04 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
rrrrrrrrrrrrrrrrr

o_zi_2003 发表于 2013-11-23 01:40:22 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
哥顶的不是帖子,是寂寞!

jjjjj11111 发表于 2013-11-29 14:16:59 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
gggggggggggggggggggg

uandtt 发表于 2019-7-30 02:02:27 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

zeinimama 发表于 2021-7-7 17:16:59 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

发表回复