爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

星期日去鑫美渡过一个爽爽的一晚

54nb 发表于 2013-11-26 18:24:46 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
话说成个10月,11月返工都好忙, 无咩时间去玩...终於细佬要投诉了~
原本諗住去自己主场mk, 可惜好似上星期好似出了点问题, 所以我无去~
(据知这2天我主场应该无事了, 广告都出番洒黎, 睇黎我下星期都要搵下阿勇了 )
正当自己仲諗去边度玩既时候, xm小雅就搵我倾计诉苦了, 话呢个星期都好静, 无咩生意, 上面有压力比佢了~
甘我都同佢讲, 鬼叫记者放蛇咩, 吓到好多人都唔敢黎cp玩~
唉~见佢甘惨, 我就叫佢俾啲靚女相我睇睇有无岩, 帮衬下佢吧~ 睇下睇下, 其实佢都知我鐘意咩类型, 所以佢发唔够3张相,
我就睇中了~~~xm920 高高瘦瘦长头发  

睇中就叫佢留7点鐘吧, 反正同佢倾完计都3点半了, 冲过凉换套衫, 先出旺角朗豪坊买排godiva朱古力lum下呢个#920, 然后至坐火车上去常平,
时间刚刚好, 6点半就到了常平火车站旁同心, 叫小雅安排好公司车接我去到鑫美就差唔多开始走秀开show了~
依~一段时间无来, 个场都仲系残残旧旧, 但系竟然大厅旁边装修整左个金鱼缸俾各师兄睇走show, 真系有意思, 不过我志不在此, 睇左一阵就叫小雅带#920出黎上鐘了~ 坦白讲真人同相片差唔远, 95%似样~
入到房报鐘后, 当然要从后抱下囡囡啦, 哗~果然我无选错~ 全身走肥, 皮肤亦滑~  
之后, 抱住既时候, 我就从我既纸袋入面抽出我既godiva朱古力出黎俾佢啦, 佢见到开心到呢, 就亲左我面一啖  所以有时黎呢啲地方玩同沟女都一样, 想玩得自己同囡囡开心啲, 有啲钱系一定要洗既~
我见佢都几靚, 就多口问下佢可唔可以影相留念, 佢竟然话可以 , 但叫我唔好影佢既样
都算啦, 就随便影几张吧~

影完之后, 其实佢套衫甘诱惑, 基本上我都放底电话, 上床就抱住佢, 同佢眼对眼对望住, 之后我就情不自禁去试下考车牌了, 一开始就俾我考到轻型车车牌, 车下车下, 我隻手就开始伸入佢套衫入面全身漫游了, 之后上下其手摸下摸下, 竟然个车牌亦升级左到中型车牌, 下面我亦feel到佢出水了, 佢之后亦开始帮我除衫 (哈哈, 原来玩甘耐衫裤鞋我都未除  ) 之后轮到佢对我上下其手, 唔知系咪我成个月无做, 细佬特别敏感, 定系佢打飞机既技术高呢? 又可能系当时气氛真系唔错, 劲浓女朋友feel !!! 我既第1q差啲就衰喺佢隻手度, 於是我紧系叫停佢啦,
佢都好醒目伸隻手入佢手袋拿套了~佢带好后就好自然甘骑左上黎, 可能我头先未带套已经想射, 所以唔够5分鐘, 已经比佢骑爆了~ 唉~真失礼  完事后, 佢就好细心帮我除套, 仲笑我射左大半个袋子孙甘多, 哼~
跟手佢就拖住我隻手带左我入去冲凉, 冲身出黎上床佢就帮我按按摩啦, 我就打开包朱古力鍡佢食tim  
到按到甘上下, 比我见到佢手袋原来仲有套衫, 佢就答我系情趣内衣黎, 仲笑笑口问我想唔想睇佢著tim, 我梗系话好啦, 於是佢就入去冲房房换比我睇啦, 出到黎比我既感觉系觉得比刚才套紫色比较系无甘诱惑, 但就带点可爱既味道, 跟手我又好自然拿起电话帮佢影左几张相了~

影相后, 佢就爬到我身上了, 今次佢终於唔用手, 用口同我服务了, 好快~我细佬就被佢叫醒了~ 今次, 终於轮到我做主导了, 带套后先男上, 插下插下佢竟然同我好自然大车起黎, 一边抽插一边大车既感觉真系舒服到唔识形容
大约维持左10分鐘左右就换狗仔, 之后又换番男上, 可能出左第1q既关系, 所以男上,狗仔来来回回甘样好几次, 下下我都顶到佢最入, 佢就越叫越大声, 话舒服到不停叫受不了受不了, 最后我边插佢, 佢舒服到咬住我肩膀唔放, 就系甘样既情况下, 我射了~
之后, 我发现我肩膀仲有个牙印tim....哈哈哈~ 除套諗住入去冲身既时候, 电话亦响起了, 原来已经够鐘了, 甘我就同佢拿拿声冲好身就著衫出去埋单, 结束我呢个wonderful day了~  
总结:
1, 价钱: rmb788.00, 常平依家呢个价位食呢啲质素既囡囡真系算平了~ 但系我今晚至发现鑫美今日开始走秀搅抽奖囉, 顶~ 咩特等奖, 一等奖, 二等奖全部都系送囡囡囉, 就算三等奖都送成rmb288.00囉~ 点解佢地唔早一日开始搅抽奖呢? 唉~
2, 环境: 呢个场环境仍然系旧旧地, 老闆唔肯俾钱出黎装修下~相比其他cp场, 例如系我主场mk, 环境真系无得比~或者佢既卖点就系价钱平~
3, 囡囡: 以我喺大厅坐左一阵黎睇, 走秀囡囡都算系多, 囡囡质素就65%可以食用啦, 通常呢个场要食好野都系预先留牌会著数啲~
4, 方便: 其实去就好方便, 和谐号到樟木头站就打定电话俾小雅叫定司机, 常平站落车后喺同心等佢地部专车接我就ok了~
5, 服务: 小雅呢个女仔业务既服务态度就真系唔错, 好健谈, 亦都好温柔~ 而且佢个look都几可爱架~

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

qbt 发表于 2013-11-26 19:47:43 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
谢谢分享!

o_zi_2003 发表于 2013-11-27 00:25:36 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

940654301 发表于 2013-11-27 20:47:39 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

simonwong 发表于 2013-11-28 10:39:25 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
let me see   ............    very good  ...

kirkland 发表于 2013-12-17 11:36:02 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
膜拜神贴,后面的请保持队形~

貓爺 发表于 2014-2-9 17:56:15 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

caty2014 发表于 2014-4-23 13:46:18 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

小嘈 发表于 2016-3-15 02:06:36 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
ddddddddddddddddddddddddd

fkfk123456 发表于 2016-3-15 07:59:36 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

发表回复