爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

在东莞常平半岛不爽记,大家看一下。

无语心情 发表于 2013-12-23 08:47:39 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

马上注册登录,可以查看更多桑拿技师图片哦.

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x

本人同朋友第一次去半x听其他朋友同其他c兄讲好好,所以去睇睇

12月21日当晚,我add左经理人wechat,问左佢话有show:7:30pm同10:30pm,之后我朋友已经系火车上一早讲左我地7:15pm会到火车站等佢车接送,点知去到要我等司机等左15分鐘,搅到7:40到场,迟左10分鐘左右

到左系场系选女时候,点知唔见有show睇,d女廿个左右企系走廊选女,要我企系到选,d经理人系甘同我讲边好,好似吹9我选女,我同fd系果时觉得好唔自在怪怪地,我自己比经理人吹9到d女都未睇清楚就选左,最后仲要我比钱先可以入房,我比左7百 + 50蚊优惠

入到房先知条女讲18岁,我系佢第一个客,我都系第一次黎,佢话大家都系第一次,佢甘(新手服务,150cm左右,走肥,18岁少毛少黑),我都唔知值唔值7百几?

到左大家脱衣服去冲凉,我先知无左水床同间房好凉,(唔似之前第二间,密封房有冷气同水床),冲完好凉同我要好快抹身走去床头有暖炉,我全程贴条女佢起鸡皮唔滑无手感,条女吹功差我感觉唔到有feel,佢吹左几分鐘都唔爆,佢就问我点先有feel?跟住就比佢坐爆左

服务都系一般,(佢唔跳舞,按背两野之后用d硬件推下,波d,吹下,周围嘴,冲多2次好凉同做左一共2q,佢仲想用一个小小圆柱似振蛋带左个小套子同带电动应该可以振,佢唔系要我振佢,佢系想用个小小圆柱插我pat,最后我叫佢唔做依个野算)
最后因為无水床无d服务,因為我无睇时间,条女未够鐘就话服务完,早左半鐘出黎

经理人见我甘早出黎问我点同问系唔系好差?我话一般同条女话洛鐘咪完
经理人听倒就去骂条女话比我知
条女我知佢新手奇实我唔怪佢,但系个经理人要我坐系呆等我个fd只系饭可乐,(无野食,无少少自助餐,无野睇)
我个fd 迟左15分鐘出黎,我足足等左我fd 成45分鐘,经理人无补偿只系骂下条女,请我饮野同call车走
我有问经理人点解无水床,佢话一半有水床,今日多客你迟所以无,我迟10分鐘左右,仲有我等45分鐘时都系见倒十几个客经过,选女时一个c兄比紧钱,得我同fd,两个人选女,我唔觉得多客

最后我同fd觉得服务一般,无水床服务无show睇唔似去紧cp,下次唔会再去半x

无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

afei 发表于 2013-12-28 15:31:02 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
你揾边位经理啊!你有某去先达嘅

发表回复