爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

深港城皮肤白滑的99号

xinjiao 发表于 2013-12-26 09:17:28 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
平安夜吃完晚饭后,同个朋友想搵个地方玩,睇下个网,有咩场好玩先。睇到间“深港城”条女都可以,又近近啲,就打个电话预定先。   好快就去到深港城啦,接待我叫阿杰,佢话去有几个囡囡都好得,不过理型话我知。都喺拣女稳阵啲。有几耐有4条女入咗嚟...由左边开始数第二个囡囡笑容好灿烂~我都諗住就拣佢架啦!我同阿杰话:笑得最灿烂果个留低啦!另外一位友人择了一名大波少女…对波又白又滑…好似几正 !
  拣完女,就各自入房。囡囡话自己喺99号。嚟咗几日,心諗够新鲜(对於我嚟讲)。之后囡囡帮我除衫然后冲凉啦.....个囡囡身材几好...吸手波....提子唔大~ok粉红....冲凉期间有讲有笑!我心諗:甘先系架嘛!!!洗完后寧返转就黎个bm.....再嚟多几野谁中簫,搞多两野已经扯哂.....。
  上床再吹左阵....我发觉自己差唔多到顶~我就拍一拍佢啦~我训系到...囡囡扑上黎揽到我实一实加埋d轻微呻吟声....我真系扯到爆哂......哈哈!!到我黎啦!!食下奶奶先.....然后就做啦! 佢就帮我套好细佬,因為佢今日仲喺处女,水份够…一入左之后觉得好舒服…可能我动作有些激烈,搞到佢系到呱呱嘈。有时仲叫得好大声。见你甘hing,呢个时候我就失惊无神甘开足turbo…系甘出力锄,叫得好大声,真喺惊比人系走廊听到。我再锄左佢一阵,就叫佢系上边。试下佢既骑功,佢骑功都可以。虽然唔算十分出色但亦好用心用力。骑左一阵我又放佢番落来, 我系番上边, 抽插咗几分鐘,佢双腿慢慢一夹,我就忍唔住要作出最后衝刺。就甘出咗。
   大家休息咗一阵后,倾下偈。睇真条女,皮肤几白,波都唔细。值得一试。

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

大小一 发表于 2013-12-26 19:09:03 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

ala100 发表于 2013-12-26 21:57:23 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
深港城在哪?求地址。

狼友联名 发表于 2016-5-1 09:06:26 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
ssssssssssssssss

zeinimama 发表于 2021-7-5 16:35:27 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

TFJUYOLKUIP 发表于 2021-7-7 11:16:41 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

JJO;LP'FGJH

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x

发表回复