爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

体验健源#28竟然系呢度比我遇到一棵未开发既青涩小幼苗

6317131a 发表于 2014-1-3 08:35:58 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
健源休閒会所,听就听得多,不过始终一直提唔起性趣,不过就系因為今次既机缘际遇,令我从此对健源改观,以后肯定要多加到访,寻幽探秘。

今日之前都未去过健源,本来陪同朋友黎吹吹水,见识下就算,系大堂撞正夜班囡囡报到,见到既都系熟口熟面系报告上面见过既囡囡,点不知比我发现到有一个特别娇小既囡囡,行系最后面,外表超幼幼,样子甜美之餘,仲散发著一份邻家女孩既味道,越望就越好奇,呢个系咪js黎架,採耳茶水定系收银呀?谜底终於比经理解开,佢竟然叫我入房等喎!

part1
终於等到囡囡入房,不过唔知咩原因,我连佢几号都未问,招呼都未打,佢就不停地出出入入3,4次,又拎野又漏野,又漏野又拎野甘,最后先知原来囡囡系因為第一次正式上港式既鐘,所以极度紧张,心乱如麻唔知点算,对住一个甘可爱到晕既小妹妹我当然就有怪佢啦,準备好就上床啦…

囡囡完完全全系生手js,唔知由边到做起好,而我就提议不如熄灯,等佢有甘紧张,佢就话太黑见我唔到先会怕怕,点知我乖乖瞓系度比佢开始按摩果时,囡囡又话不如熄灯好feel d,有呢d甘得得意意动静既小妹妹,系桑拿地方真系好少见,仲要系健源呢处添。

按摩左一阵囡囡开始有甘怕羞喇,言谈间知道囡囡既年龄秘密,真系秘密黎,唔讲得,佢岩先返工几日,都未正式做过港式既鐘,今次系第一次,所以有d手忙脚乱,不知所措,按摩手法唔讲都估到咩事,而我净系知道囡囡双小手同佢一样甘幼嫩细滑,呢part仲慢慢由佢帮我按摩变左系我摸索囡囡娇嫩柔软既胴体。

part2
囡囡战战兢兢甘除低工衣同bra bra,羞涩地将白色乳液倒在我身上,然后就用一对不大不小既b cup咪咪,一并带领两颗粉嫩细提往我身上游走,虽然技巧欠奉,仍略带生硬,不过对一个未发芽既小妹妹始终不能强求太多啦,而最后手打一关系由我捉住佢右手做试范,佢左手捉住小j跟住做而完成既,听落好似有咩亮点甘,不过就正正系呢种感觉让我不停地反覆回忆…享受…

ps。今次唔打指数喇,ching唔好介意我影相技术麻麻,囡囡真人比相片靚好多,仲有要讲既系健源件工衣真系好xx囉。

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

iron123 发表于 2014-1-23 13:51:10 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

kentlee 发表于 2014-2-18 16:16:10 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
谢谢楼主分享

252932783 发表于 2014-3-3 01:58:34 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

asdffdsa 发表于 2014-3-18 00:18:01 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
#在这里快速回复#朋友, 经理, 女孩, 甜美, 先知

lydgod 发表于 2014-5-4 07:58:46 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

elisonkof2005 发表于 2014-9-12 17:00:58 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
fsdfdsdfgdfhdhfghfdhfghfg

elisonkof2005 发表于 2014-9-12 17:01:45 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
asdsdfsdfsgfdgdfgdfgdgdfgdf

beijingson 发表于 2015-9-10 15:56:18 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

thanks for sharing

jflin 发表于 2015-10-23 10:31:40 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
哥顶的不是帖子,是寂寞!

发表回复