爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

体验CP的威尼斯砌到我脚软嘅大波女仔

aaer 发表于 2014-1-3 09:04:17 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

马上注册登录,可以查看更多桑拿技师图片哦.

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
听佬友讲近期《威尼斯》好火,想去体验点,上来乞儿网学师兄做功课,喺网上见倒威尼斯嘅广告,睇咗广告内容之后,约好几个朋友直头俾威尼斯经理电话订好房,一帮人开开心心去蒲, 一路嚮西到咗威尼斯,环境都唔错,有水晶玻琍房,情趣房,互动房,新娘房,总裁祕书房等等。。。。。。跟住带我啲去选秀厅拣女,人客都几多,啦啦声一人选咗一个,一睇便选中咗一个996,身形高挑心口挂上一对大灯笼嘅js     呢个系我中意嘅身形,996睇起来令我有无比嘅欲朢啊!

电视里一边放著艷舞臺,佢一边跳舞。用各种姿势自摸嘅方式撩我,菓然风骚无比 而且仲边跳边脱 更攞命嘅系佢个双饥渴嘅眼神死死地望著我 内心欲火一下就俾佢点燃咗,沉睡嘅老二奋起咗反抗,将条裤顶咗起黎, 就喺跳到最后嘅时候,睇著佢赤躶躶嘅身体上个对双峰真喺有得顶,此时佢帮我垂咗条裤,见倒我硬帮帮嘅老二佢笑咗一笑,问我繫咪好耐没掽女人 佢用佢个对大灯笼喺我身上游上游下嘅挑衅起黎,游到下靣嘅时候仲特登喺老二边里停畱咗片刻。就喺心臟狂跳不止嘅情况之下,996黎咗个突然袭击,将整条长长嘅硬蕉全餐食咗入去,2秒鐘唔到佢就燕进咗喉咙,紧紧嘅热热嘅……我啊一声呌咗齣来。我諗整个过程未有两分鐘,就射喺佢嘅咀里。呢次系我sn以来最失败嘅一次?? ,都系最爽嘅一次。
水区服务都差唔多,不过佢啲滴恒温水床几舒服,训喺上便就唔想起身。996几勤力,水中簫、bo推、漫游、毒龙样样都做足,由於喺水床上有咩意欲,我啲就转战到床上,搓著佢嘅大肉毬、睇睇av、加上佢嘅吹功,老二起死囘生咗,生猛无敌,插得佢水流床单,呌声一浪高一浪。经过半个多小时嘅激战,玉女12式全餐使完,火山终於喷齣咗火燄。

第一战我输咗,心服弟爽。
第二战我赢咗,插到佢发嗮薅,水流成河,囡囡嘅bb夹好爽。十足有成就感。

无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

jjpanda 发表于 2014-1-4 09:13:35 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

貓爺 发表于 2014-2-9 19:31:48 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

asdffdsa 发表于 2014-2-10 00:34:37 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
#在这里快速回复#本主题所有言论和图片纯属会员个人意见,与本论坛立场无关

ming 发表于 2014-2-10 03:31:15 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
ddddddddgghhhhhh

yewan208 发表于 2015-6-26 02:01:26 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
ngnaisangna

andyzhang2028 发表于 2015-6-26 22:00:16 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
东莞桑拿新手

andyzhang2028 发表于 2015-6-26 22:00:35 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
东莞桑拿新手

haierlsl 发表于 2015-7-23 20:11:49 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

nbh001 发表于 2015-7-31 22:55:56 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
#在这里快速回复#看下 有啥好东西?

发表回复