爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

cp 新年~好运第一击 #280 半程实况报导

jjpan 发表于 2014-1-7 18:53:30 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
新年一年梗系要去好运行返个大运先. 所以前晚已留定微讯比~利仔~帮我搅掂.
唔讲甘多无聊野
#280 值得推比各兄弟
果样真系唔错, 身材cup手, 走肥, 至於服务就要详细讲讲~~~
首先一入房梗系要影下d真相先, 囡囡都唔避, 值得加分.
之后正式进入刺激之旅, 囡囡先黎主动湿吻, 全程自动波走哂我上半身, 之后到细佬享受啦, 吹功一流, 先慢后快, 再黎洗袋底, 真系好耐有试过甘正, 但好在都可以顶得住. 之后就大获了, 囡囡个身慢慢转下转下, 原来佢想玩69. 讲真, 好少囡囡会主动玩69. 我一开始只系玩囡囡既豆豆, 玩左有几耐已有反应, 但连带囡囡佢越吹越快, 我顶唔住了, 第一q爽.
之后去左冲凉, 水床. 技术可以, 只系波唔够大, 但有所谓, 我钟意cup手. 又到享受吹功, 有赶收工, 慢慢吹, 超温柔. 我真的输了, 有点爱上囡囡. 之后我即刻叫停, 因為知自己再比吹就会爆. 囡囡真识做, 即刻去拿套. 之后系浴室大战, 囡囡架生ok, 唔鬆, 扶住条腰一直推超爽, 推左唔够5分钟出埋. 可能之前比佢吹得太舒服, 所以就甘失策.
下次有机会真系剩系比囡囡吹都爽~~~睇下黎紧有有时间返啅先

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

13507487456jkl 发表于 2014-1-7 19:00:50 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

xdfffse 发表于 2014-1-7 19:04:24 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

a12347 发表于 2014-1-7 19:05:28 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
牛逼ZZZZZZZZZZZ

gongxunzzz 发表于 2014-1-7 19:09:38 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

中原一点红 发表于 2014-1-7 19:11:52 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

f5f5f5 发表于 2014-1-7 19:12:53 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
ccccccccccccccccc

lkw00001 发表于 2014-1-7 19:15:02 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不错,又占了一个沙发!

slave1 发表于 2014-1-7 19:20:33 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

tang810810 发表于 2014-1-7 19:25:10 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
hghjfhjfjhjkhkjg

发表回复