爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

埋年了 ~ 最赶、最爽的--去体验嬿都汇118号!

uranas 发表于 2014-1-24 22:18:01 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
唔知点解,寻日会北上。唔知点解,会去左sz,上左嬿都汇。可能喺想埋年有个好嘅回忆。本嚟想返食11号,但阿强话嚟咗件新野,就118号。喺阿强嘅利诱之下决定试118号囡囡。
   有耐118号到啦,虽然有玛莉皇后之容;亦有黛玉笑了之貌,但胜在外型系大女仔,胸前有两个令人爱到不能嘅时代巨轮,仲有一对大眼睛,初见嘅剎那间只想抱抱,经过我大细心甘思前恋后,终於叫咗呢件 my cup of tea 入嚟。
一入房,囡囡剥光猪,118个波真系好大,仲系浅粉的,睇见就细佬硬,拿临临洗白白。热水从莲蓬洒下,我一点都不觉得冷,而细佬被含在囡囡嘴里,更是温热舒服。口技真的不错,手口配合得狠好,更不时瞇著眼,看著我。不过,要吹爆我,no way。  

冲完凉返上床,囡囡替我做了口部活动后, 载好套, 便开始真正的大活。开始衝锋!推车推到累死了!便叫女女自动波骑上黎!又上又下又前又后又推又磨!真系当正我枝野波棍甘舞!最后明金收兵,把大军送入私伙套套0.03中!最后一齐冲凉玩下水!急急脚冲凉进行偷拍大行动!点知女女一句不用急,一会给你传几张!果然识做呀!下次唔搵你搵边个姐!走得比较急,忘记拎埋电话下次跟进跟进!(赶住11点前从罗湖走人)!
   囡囡总体样喺可以,虽然比唔相头11号,但都可以喺三甲之一啦。小佢都几爽,有办法因為太赶啦,所以一野就算啦。   

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

jinlingyang 发表于 2014-1-25 03:39:06 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
传说中的沙发!

ljx522 发表于 2014-1-25 12:35:40 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
更好很好风光哈哈

o_zi_2003 发表于 2014-1-27 03:41:35 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

smart77bryan 发表于 2014-2-4 10:47:44 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
謝謝大大分享

ajiaji 发表于 2015-8-3 00:39:55 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
#在这里快速回复# 实在是太爽了

发表回复