爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

终于有JS将我含晒 (新浪漫)

hrq456 发表于 2014-3-7 08:57:45 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

马上注册登录,可以查看更多桑拿技师图片哦.

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
今次真系非常突然,原本我去完朋友屋企后返到自己屋企,坐低左一阵,细佬突然扭计要食野,   
出门口前,做哂功课...打左新浪漫指压个电话, 一问有几多位囡囡on duty, 二问几点收...因睇时间已经一点半
   我未去过呢间, 上到去, 格局唔错,最后左諗右諗就叫左首选既兰子,入闸前先饮返杯水 等左阵兰子就入黎,年纪应该系人妻. 波波真材实料(够揸手) 小腩仔, 大家先行摸摸一番先开始互相帮手除衫...
   冲凉时, 大家已经忍唔住大车一番, 兰子再黎个very nice bm ,我都帮下手 , 帮佢洗一洗波波, 上下其手佢既身体(諗起佢个兴奋样, 真系好爽 )
过一阵佢已经自动波冰火小jj一番, 兰子既口技真系无人能敌, 搞到小jj 变成一条铁棒 ,周不时含袋底,之后再重环大啖含jj, 搞到我又爱又恨.
上到床, 兰子又吹牙吹 ,小弟决定抢返个主动权, 咀遍全身, 车车, 讲下笑话, 一边摸遍佢全身。 系时候摸妹妹, 当时已经好湿 ,小手再作微微指插.
佢已经示意顶唔顺,见大家都进入战斗状态, 上马 , 妹妹好够水份, 算窄 ,先男上! 突然, 佢又哗左一声 ,也你弯架, 好爽呀! 我就暗地里爽(hehe  )
佢个表情真系好正 ,半返白眼, 见佢甘轻磅 ,抱起佢黎插先 ,之后再男上>开脾>抱起>收脾派彩, 佢突然又话:继续放系入面拉(其实已经被佢锁住).....
我都明白女人高潮既时候, 继续抽插反而会唔舒服 , 况且keeper拍门够锺,
倾左阵之后一齐去冲身就走人,埋单s370.

无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

melitta 发表于 2014-3-7 10:22:29 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

kentlee 发表于 2014-3-7 17:17:02 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
谢谢分享。。。。。

tky1212 发表于 2014-3-8 00:49:03 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不错呀~~~~~~~~~~

675777560 发表于 2014-3-8 18:17:15 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

fuck7777 发表于 2014-3-9 10:21:32 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
顶KKKKKKKK

780 发表于 2014-3-10 13:45:34 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
边个场呀????

5201314000 发表于 2014-4-3 02:07:20 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

ANYONE1 发表于 2014-4-3 22:34:56 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看看。。。。。。。。。。。

刁民 发表于 2014-5-4 21:01:27 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
Wccwvwvvwvwvvw

发表回复