爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

体验d-cup 萧后的感觉

杨过11 发表于 2014-3-10 18:57:39 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

马上注册登录,可以查看更多桑拿技师图片哦.

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
上个礼拜五晚上怡春苑指压,上到去Keeper哥仔招呼左我入房坐低先,叫我等等他安排女比我see see。看左几个都好似唔多arm心水,Keeper哥仔入黎话暂时真系得呢几个得闲。我话甘下次再上过黎吧,他就问我:“拿,老闆,锺唔鍾意大波妹先?”

我就话:“有得拣,边有男人鍾意飞机场啊?大波妹……..系咪有好野介绍比我先?”

Keeper哥仔话:“等唔等得先今晚? 等得既话,就真系点都要试下我地既“镇店之宝~Lily”。其他优点先唔讲,净系一对36D既天然美波已经值回票价甘话。不过就唔系成日返工,同埋就算返工都净系返得几粒锺就收工,属于返 part-time。所以一返工就爆锺爆到9彩,唔book都恐怕无咩机会食得到。”

我话:“甘正?要等几耐先?”Keeper哥仔叫我等等,他出去Check下。
转头返黎话:“老闆,Lily最快真系要一个锺后至得,问我要唔要mark定试下?”

(我心里想….大哥你讲到又“镇店之宝”又36寸D-cup巨乳,我都唔mark定既话,我真系惊我条小jj同我“绝交”,从此“罢工”或“按章工作”我咪惨过死.............
反正未食Dinner又唔赶时间, 二话不说同keeper哥仔讲:“mark 定比我please !”

食饭时手机上网找找有无Lily既相片先。真系有涡,Holy sh*t…….. 白白净净,波涛胸涌,真系靚到无朋友………

教arm时间,上返去怡春苑,入房等食人间极品……………

.门一打开………咦,wow,真系OK仔涡!相头比我想像中好好多,好似一个洋娃娃(个人觉得),哈哈。至于身型方面呢,整个Lily 比我既感觉就系属于“庙细灯笼大”,身材娇的的得黎但又好Q激突…………该大的地方(波波)好Q大,该细的地方又够细。关门后一齐解除武装先,望住Lily 外衣一脱,“Oh My ..…….D-cup Baby”,jj 反应快到丫,真系即刻扯晒旗。Lily 都不禁笑了一笑,就伸出手好温柔甘握住我条硬jj,拖左我入去浴室洗白白..............

双眼尊心欣赏住Lily 呢双D-cup豪乳的同时,我的双手当然唔会客气啦,不停渣波。真系好正,渣都唔够,等我嘴下对波波先,边渣边嘴对D-cup极品,真系人生几何?经过小弟细心兼不断的反复“手感测试”同“口感测试”,绝对肯定系百分百纯天然的杰作!

同E-cup女神跳了一阵“辣身舞”,jj已经硬到无朋友啦。此时,女神更用对大波波黎夹下夹下jj。眼看着个龙头仔在两座软绵绵的大波波中,时而出现时而消失,唔系讲笑,jj 三十几年来真系从未如此坚硬过!!!Lily 亦开始轻吻两颗小龙蛋,同时小手亦开始“很有技巧地”把玩住小龙,然后舌头再慢慢从小龙蛋位置慢慢向龙头仔遊走。好温柔,好舒服!再为我用心演奏一曲达“Kenny G”水平既saxophone(我甘讲呢首绝对算系小弟三十几年来曾听过最高境界的一曲)!为表支持,当然忍唔住要“派彩”比女神啦,哈哈哈

无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

boliboli 发表于 2014-3-10 19:08:32 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

newlife 发表于 2014-3-11 06:00:39 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

kyunpz 发表于 2014-3-11 10:29:45 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
还有这样的场地?、、、、、、、、、、、、、、、、、

ala100 发表于 2014-3-11 21:07:34 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
系边度嘅场啊?求地址。。

爱桑拿123 发表于 2014-3-11 22:18:29 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
兄弟哪里阿

boitxtf20 发表于 2014-3-11 23:08:09 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
求地址。

leungkh66 发表于 2014-3-12 08:25:00 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
好好好好好好好好好好好好好好好好好hh

780 发表于 2014-3-12 15:05:16 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
应该系HK的场吧?楼主应该是COPY来的

海杆 发表于 2014-3-12 23:13:35 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
Fffgghjjjjkjj

发表回复