爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

黄贝岭下村 3.17 实地考察

lywl88 发表于 2014-3-19 08:49:13 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

马上注册登录,可以查看更多桑拿技师图片哦.

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
今次要发表一下因为我见有人谷到死都唔敢上去,
废事有ching谷精上脑做出异常行为.

今次o既目的地系黄贝岭下村,
话说我要去深圳过一晚夜,
上到hotxl.com网上订了黄贝岭o既「丹x白x酒店」一晚单人o既标準房,
价钱系 s566 已包服务费及税项,
房间几舒适几时尚,
由于酒店唔系主题所以有相都唔贴啦.

休息片刻, 入黑后出酒店, 穿过「9x9大酒店」后过马路到对面,
由大牌扁入黄贝岭村, 行上斜路就系黄贝岭下村了.
第一 eye-catching 东西映入眼廉o既系一啲港式茶餐厅,
试过一间唔错, rmb80 两个人食饱晒, 味道跟香港95%似.

由我起步沿街行o既「凤皇路」o既100米 (我脚仔无力),
大大小小体休中心, 桑拿, 按脚, 最少有 5 间,
唔系间有知客,
我入一间有三条麻甩佬坐柜檯o既桑拿,
佢即拿我入去冲凉, 想比锁匙我之际,
我压低声音问「这里小姐可以带出去吗?」,
个哥仔似有难色:「这里是按摩的, 我不明白你在问什么」.

好, 有性格, 我即掉头走.

再行过一间有个女知客, 好诚恳甘带我上楼,
地下似系铺头, 行咗入去系住宅,
问我冲唔冲凉, 我话唔冲啦,
问我做也, 我问有也.
佢话港式双鈡, rmb158 也都包,
好啦, 甘比条身材好啲o既女黎啦.

ok, 比条四川姑我,
我换件一次性衣服之后,
不能庶窗, 不能关灯.
佢先帮我按背, 规距到不得了,
倾下计, 佢话佢新来o既, 啱啱休息咗一个月, 而家先再开工.

佢好多问题问我, 我好多都系吱唔以对...
转身转前面, 佢可能已经认为我唔系特务黎,
手指轻拨软皮蛇,
跟住开始落足咀头话叫我做全套,
全套即 rmb358, 好舒服好舒服甘系甘 sell,
我话甘去我间酒店度啦.

佢开始惊, 话唔好, 佢话再上层楼系佢朋友的房子, 叫我上去进行.

我话我有间酒店在对面, 你过黎我就做.
佢话佢惊, 唔识我, 下次先.
我话, 甘我私人醒 rmb100 比佢.
佢諗一諗都系话惊, 下次先.
我话, 甘我私人醒 rmb200 比佢.
佢....哑...哑...哑...

我最钟意2仔底但系show人hand架啦,
佢话要同老闆讲买鈡好麻烦,
又话要问下老闆先,
唉, 算啦, 睇真啦,
条四川姑都系一般,
无需要动用甘大财力,
于是埋单只系 rmb158 ...

无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

ilxd 发表于 2014-3-19 08:51:10 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

cxh988992 发表于 2014-3-19 09:29:23 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
师兄有门路,很熟悉

qiusibo 发表于 2014-3-19 11:25:38 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

qiusibo 发表于 2014-3-19 11:25:51 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

fff000 发表于 2014-3-19 11:28:10 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不错,又占了一个沙发!

o_zi_2003 发表于 2014-3-19 12:20:54 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

780 发表于 2014-3-19 16:19:54 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
这种场,真系没必要呀。。。

ROM 发表于 2014-3-19 16:47:36 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

wei6920 发表于 2014-4-1 10:56:41 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

发表回复