爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

不孕机会好大....应向男友主动交代吗?

ppyy4 发表于 2014-5-28 13:45:31 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

马上注册登录,可以查看更多桑拿技师图片哦.

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
细个因家庭问题,爱蒲爱玩有人理,换男友好似换衫甘频密,终于出事患上盘腔炎,医生话输卵管有黏连,怀孕机会低好多....

出事后父母照样话之你,自己不但觉得有问题,更高兴唔洗怕未婚怀孕,之后更唔介意后来拍拖果几个男友经常唔用套中出,直至去左外国读书,有接触d猪朋狗友,人修心养性左,更识到而家男友,感情生活渐渐稳定

直到而家廿几岁,开始考虑婚姻问题,但一路逃避自己可能不孕嘅事实....平日有小朋友嘅场合,自己相对冷淡,一部份系自己细个时有家庭温暖,唔想生小朋友,一部份系未必有得生.....

今年年初,男友决定买楼plan结婚,不孕问题就好似迫在眉捷甘,唔知应唔应该话佢知?

虽然佢未必系非有小朋友不可嘅人,但唔知佢父母点諗?

另外如果如实交代,唔多唔少涉及自己细个d荒唐事.....同好多男仔做过,更要好多时有用套中出,作为男人,唔知接唔接受到?主要想大家比d意见,感谢感谢

无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

楼主| ppyy4 发表于 2014-5-28 13:46:21 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
有点难过啊.

hackerstudy 发表于 2014-5-28 13:47:04 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
相信自己吧..会没事的.

qsums 发表于 2014-5-28 14:13:15 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

lock 发表于 2014-5-28 20:41:41 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
够爱你的话,就唔会介意

77321489 发表于 2014-5-29 11:42:20 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
fsdfdsfdsfdsdfgsgfgfsdfdsfdsfdsdfgsgfgfsdfdsfdsfdsdfgsgfgfsdfdsfdsfdsdfgsgfgfsdfdsfdsfdsdfgsgfgfsdfdsfdsfdsdfgsgfgfsdfdsfdsfdsdfgsgfgfsdfdsfdsfdsdfgsgfgfsdfdsfdsfdsdfgsgfgfsdfdsfdsfdsdfgsgfgfsdfdsfdsfdsdfgsgfgfsdfdsfdsfdsdfgsgfgfsdfdsfdsfdsdfgsgfgfsdfdsfdsfdsdfgsgfgfsdfdsfdsfdsdfgsgfgfsdfdsfdsfdsdfgsgfgfsdfdsfdsfdsdfgsgfgfsdfdsfdsfdsdfgsgfgfsdfdsfdsfdsdfgsgfgfsdfdsfdsfdsdfgsgfgfsdfdsfdsfdsdfgsgfgfsdfdsfdsfdsdfgsgfgfsdfdsfdsfdsdfgsgfgfsdfdsfdsfdsdfgsgfgfsdfdsfdsfdsdfgsgfgfsdfdsfdsfdsdfgsgfgfsdfdsfdsfdsdfgsgfg

zdgow 发表于 2018-3-13 13:58:16 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
相信楼主的说,非常支持你

发表回复